D Çevrimdışı

dgknn89

Yeni Üye
26 Ara 2024
6
35
9700'ün 50'' olanı var mı bilmiyorum fakat GHU9000 modelinde Dolby Vision desteği görünmüyor.

Buna çok takılmanızı önermem çünkü bu fiyata alacağınız tv Dolby Vision desteklese de desteklemese de bir şey fark etmeyecek. Bunu size bir üst mesajda açıklamaya çalıştım. 350 nit parlaklık ile Dolby Vision olmaz. Zaten siz DV içerik tüketmeyeceksiniz. Bu modeller arasında sadece buna takılıp tercih yapmamanızı öneririm.

Grundig 50GHU9000 Aldım Hocam
Media Markt 19,500 TL
Yardımın İçin Çok Teşekkür Ederim

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
@Dogan
mailini unuttum cevaplamayı çünkü arada silmişim kusura bakma
dün Levent aradı ona sormuşsun
hocam bahsettiğim TCL 65/855 di bunun için OK vermiştim sadece
diğer Levent için sorulan 745/755 bunlar beş para etmez hele de fiyatlarına bakınca!
sadece 855 gerisi hikaye gaza saza gelmeyin tcl filan diye forumlara takılarak
ayrıca ciddi zam gelmiş gibi bazı panellere! yılbaşından sonra da gelmeye devam edecek
dolar neredeyse hep aynı yaw tcl markasına para vermek için on defa düşünmek gerekiyor
senin elin bu saat den sonra LCD filan almaz OLED almaya bak yazık ya 50/60 kağıt parayı
hatta daha da üstünü ölmüş bir teknolojiye basmak!

herkese hayırlı seneler olsun++

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
A agenc
Oled için TR de sadece LG ye bakın veya en üst 9x serisi TPV de olabilir
Samsung ı direk ele,yerli oledleri unut

ancak acemi kullanıcı iseniz TPV oledleri de bence unutun!

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,924
Birde üç, dört haftadır. Anlamsız şekilde modellere 10 bin civarı fiyat artışı yapıldı. Ne oldu. Döviz mü fırladı. Stoklarimiz mi bitti. Niye çıktı. Eski modellere bile zamladiniz. Neden stoklarimiz temizlemiyorsunuz. Anlamıyorum bu firmaları. TV işinde herzaman gerini temiz tutmalisin. Eski modelleri geride bırakmak olmaz. İndirim yapıp yeni modellere yer açmanız lazım.
Firmaları tavsiye forum olarak en kötü şekilde kınıyoruz.
Bu yüzden TV almayın elindeki modellerle devam edin.

A Çevrimiçi

alpxtreme

Yeni Üye
30 Ara 2024
10
40
Merhaba. Televizyonum arızalandı, tamiri zor olacak gibi duruyor. 65”, çoğunlukla Playstation 5 ve film izlemede (amazon, iptv) kullanılacak, bazen de uydu üzerinden kanal izlenecek, 70-80 en fazla fiyatı olan tv öneriniz ne olur. Oled’de sorun yaşayanları duyduğum için eledim. Özellikle Playstation da lag olmadan oynayabileceğim model yazarsanız sevinirim.

L Çevrimdışı

lavanta

Aktif Üye
20 Tem 2024
108
50
Merhaba. Televizyonum arızalandı, tamiri zor olacak gibi duruyor. 65”, çoğunlukla Playstation 5 ve film izlemede (amazon, iptv) kullanılacak, bazen de uydu üzerinden kanal izlenecek tv öneriniz ne olur. Özellikle Playstation da lag olmadan oynayabileceğim model yazarsanız sevinirim.
Bütçe de belirtirseniz daha iyi tavsiye alırsınız

Geri
Üst Alt