Fiyatlar acayıp pahalandi. Butcene hangisi uygunsa onu alın. Giriş modelleri zaten SDR için yeterli hepsi.arkadaşlar 3 tv arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim, hayırlı olsun.Grundig 50GHU9000 Aldım Hocam
Media Markt 19,500 TL
Yardımın İçin Çok Teşekkür Ederim
güzel televizyonMerhaba arkadaşlar. Philips 55PUS8949 modeliyle ilgileniyorum. Ne dersiniz, alınır mı?
Alınır tabi ki, neden alınmasın.Merhaba arkadaşlar. Philips 55PUS8949 modeliyle ilgileniyorum. Ne dersiniz, alınır mı?
Merhaba. Televizyonum arızalandı, tamiri zor olacak gibi duruyor. 65”, çoğunlukla Playstation 5 ve film izlemede (amazon, iptv) kullanılacak, bazen de uydu üzerinden kanal izlenecek tv öneriniz ne olur. Özellikle Playstation da lag olmadan oynayabileceğim model yazarsanız sevinirim.
Bütçe de belirtirseniz daha iyi tavsiye alırsınızMerhaba. Televizyonum arızalandı, tamiri zor olacak gibi duruyor. 65”, çoğunlukla Playstation 5 ve film izlemede (amazon, iptv) kullanılacak, bazen de uydu üzerinden kanal izlenecek tv öneriniz ne olur. Özellikle Playstation da lag olmadan oynayabileceğim model yazarsanız sevinirim.
Arızalanan TV'nin markası neydi
Teşekkür ederim. Düzenleme yaptımBütçe de belirtirseniz daha iyi tavsiye alırsınız
Aslında Oled almanız daha iyi olurdu; görüntü kalitesi, panel hızı vb. tüm konularda Oled'in üstüne yok. Dikkatli kullanırsanız bir sorun yaşamazsınız.Merhaba. Televizyonum arızalandı, tamiri zor olacak gibi duruyor. 65”, çoğunlukla Playstation 5 ve film izlemede (amazon, iptv) kullanılacak, bazen de uydu üzerinden kanal izlenecek, 70-80 en fazla fiyatı olan tv öneriniz ne olur. Oled’de sorun yaşayanları duyduğum için eledim. Özellikle Playstation da lag olmadan oynayabileceğim model yazarsanız sevinirim.