albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,384
Alper bey selamlar
mail sabah gelmişti diğer durum için oradan yazdım
panel içinse TPV yine şaşırtmaya devam ediyor,sürekli takip etmeme rağmen ben bile
hep karıştırıyorum yaw
herifler her sene şaşırtmaya devam ediyor!
-OLED 959 da sadece 65" vardır en üst model de budur onların skalasına göre tabiki yoksa 909 aynı gibi
sadece Speak. Watt farkı var! bir de dikkatimi çeken nokta socPentonic1000/FPGA desteği var bu fark
tam ne için bilmiyorum geliştirme board şeklinde olabilir ama TV ye gereklimi bilmiyorum
Pentonic1000/mt5896 şu anda TV ler de sadece tek tük en üst serilerde bulunuyor!
Philips 9x lar Sony 9Master serisi gibi)
+GPU G-57 takılı bunlarda bu da ciddi fark ediyor
diğer Tv lerin neredeyse tamamına yakını G-31 yada üst seriler de G-51 veya en babası G-52 vardır
Not;hocam bu SOC lar telefonlarda hala giriş/vasat seviyelerdir! TV ler de ise herifler HiEnd in de tepesine
koyuyorlar yaw! yani olayı Telefonlar ile sakın karıştırmayınız!!
-TPV şaşırtmaya devam;2022/23 de var 2024 de YOK,ülen ne iştir be ya da en tepe 959 da var örneğin
miniLED de bile yok daha aşağılarını zaten geçtim
-ben de 8808 var ve yine bu soc var
şimdi bir ara çok ucuzlarsa 65/8808 almak istedim sırf Pentonic1000 var diye!!
sonra dümeni 2024 modellere kırdım bir bakıyorum b soc sadece Oled 959 da var
herifler tam sopalık bir ileri bir geri gidiyor NovaTek var şimdi tüm panellerde
Pentonic ise sadece 8/9 Oled ler de var 7x de bile yok!
ayrıca G-57 olduğunu tahmin ediyorum ama henüz emin değilim en azından G-57 varsa
NT de soc olarak güzel iş görecektir diye sadece tahmin ediyorum
-9009 da var listem de ama miniLED benden hala geçer not alamıyor ister FALD olsun idter DL olsun
hatta FALD olmaması tercih nedenimdir zira TPV D-L MicroDimmimg Perfect/Premum larda çok daha stabil
ve her şeyiyle doğru çalışmaktadır diğer markaların FALD ları TPV de ki DL gibi çalışlıyor hatta daha da kötü
(Sony ve Samsng un sadece bir kaç serileri hariç tabiki) kısaca çakma FALD olacağına örneğin TCL gibi
harbi DL-microDimming olsun
-9008 OK dir senin için ama IPS sebebiyle montaj sıkıntıları vardır TPV "normal" kabul ediyor bunları!
-dünde yazdım sıfır tatlı fiyata 9308 listenin en tapesine yazıyorsn!
Samy 85c/d bunu sil
-TPV yerine G3 hala listenin en tepesinde dir!
C3/C4 de ise C4 OK dir
G4 e gerek yoktur şayet G3 tatlı fiyat da ise
++
mail sabah gelmişti diğer durum için oradan yazdım
panel içinse TPV yine şaşırtmaya devam ediyor,sürekli takip etmeme rağmen ben bile
hep karıştırıyorum yaw
herifler her sene şaşırtmaya devam ediyor!
-OLED 959 da sadece 65" vardır en üst model de budur onların skalasına göre tabiki yoksa 909 aynı gibi
sadece Speak. Watt farkı var! bir de dikkatimi çeken nokta socPentonic1000/FPGA desteği var bu fark
tam ne için bilmiyorum geliştirme board şeklinde olabilir ama TV ye gereklimi bilmiyorum
Pentonic1000/mt5896 şu anda TV ler de sadece tek tük en üst serilerde bulunuyor!
Philips 9x lar Sony 9Master serisi gibi)
+GPU G-57 takılı bunlarda bu da ciddi fark ediyor
diğer Tv lerin neredeyse tamamına yakını G-31 yada üst seriler de G-51 veya en babası G-52 vardır
Not;hocam bu SOC lar telefonlarda hala giriş/vasat seviyelerdir! TV ler de ise herifler HiEnd in de tepesine
koyuyorlar yaw! yani olayı Telefonlar ile sakın karıştırmayınız!!
-TPV şaşırtmaya devam;2022/23 de var 2024 de YOK,ülen ne iştir be ya da en tepe 959 da var örneğin
miniLED de bile yok daha aşağılarını zaten geçtim
-ben de 8808 var ve yine bu soc var
şimdi bir ara çok ucuzlarsa 65/8808 almak istedim sırf Pentonic1000 var diye!!
sonra dümeni 2024 modellere kırdım bir bakıyorum b soc sadece Oled 959 da var
herifler tam sopalık bir ileri bir geri gidiyor NovaTek var şimdi tüm panellerde
Pentonic ise sadece 8/9 Oled ler de var 7x de bile yok!
ayrıca G-57 olduğunu tahmin ediyorum ama henüz emin değilim en azından G-57 varsa
NT de soc olarak güzel iş görecektir diye sadece tahmin ediyorum
-9009 da var listem de ama miniLED benden hala geçer not alamıyor ister FALD olsun idter DL olsun
hatta FALD olmaması tercih nedenimdir zira TPV D-L MicroDimmimg Perfect/Premum larda çok daha stabil
ve her şeyiyle doğru çalışmaktadır diğer markaların FALD ları TPV de ki DL gibi çalışlıyor hatta daha da kötü
(Sony ve Samsng un sadece bir kaç serileri hariç tabiki) kısaca çakma FALD olacağına örneğin TCL gibi
harbi DL-microDimming olsun
-9008 OK dir senin için ama IPS sebebiyle montaj sıkıntıları vardır TPV "normal" kabul ediyor bunları!
-dünde yazdım sıfır tatlı fiyata 9308 listenin en tapesine yazıyorsn!
Samy 85c/d bunu sil
-TPV yerine G3 hala listenin en tepesinde dir!
C3/C4 de ise C4 OK dir
G4 e gerek yoktur şayet G3 tatlı fiyat da ise
++