C
cimbom0476
Yeni Üye
- 14 Şub 2024
- 11
- 45
TCL 55V6A bu modeli almayi düşünüyorum paneli nedir acaba tavsiye edermisiniz

55V6A= 55P645 serisi. Yani P serisidir. 55V7A olsaydı bu da P745 modeli olurdu. İnternetten öyle bak. Giriş seviyesi tcl nin. Va panelle gelir.TCL 55V6A bu modeli almayi düşünüyorum paneli nedir acaba tavsiye edermisiniz
![]()
58 inç ler Va panel olur. Modeli ne olursa olsun markada fark etmez. Üretim hep Va dir. 55 ve 65 inç ler karma panel kullanır Vestel. Genelde IPS panelle gelir. Aynı modelde olsa ne çıkacağı belli olmaz. Karışık panel kullanımını benimsemiş bir şirkettir.58u9510 televizyonumuz bozuldu panel değişimi yapılamıyor denildi. garantisi devam ediyor bakalım nolacak ama ben tv arayışına girdim
anladığım kadarıyla ıps paneller daha iyi. tam karşıdan izlemiyoruz tv yi ama renkler canlı olsun. ses kalitesi de önemli sinematik ortam seviyorum. 65QA9700....55UA9090... 58UA9631 ve 65Q9500 bunlara çok rastladım. hangisini tavsiye edersiniz.
seri no ile nerden öğrenebilirim panelini acaba? akşam mağaza gezip bakmayı düşünüyorum her dk sizi rahatsız etmek istemem58 inç ler Va panel olur. Modeli ne olursa olsun markada fark etmez. Üretim hep Va dir. 55 ve 65 inç ler karma panel kullanır Vestel. Genelde IPS panelle gelir. Aynı modelde olsa ne çıkacağı belli olmaz. Karışık panel kullanımını benimsemiş bir şirkettir.
Almadan önce etiketini by troll atarsınız Vestel panel bölümüne. Hangi panel olduğunu söylerseri no ile nerden öğrenebilirim panelini acaba? akşam mağaza gezip bakmayı düşünüyorum her dk sizi rahatsız etmek istemem
Q olanlar Qled destekli oluyor, kodunda Q olmayanlarda Qled yok. Bu ne kadar avantaj sağlar orası tartışılır ama yine de bilginiz olsun. UA Android, Sadece U, Q gibi isimlendirmeler olur ise QUI adında Vestel'in kendi işletim sistemini kullanıyor.58u9510 televizyonumuz bozuldu panel değişimi yapılamıyor denildi. garantisi devam ediyor bakalım nolacak ama ben tv arayışına girdim
anladığım kadarıyla ıps paneller daha iyi. tam karşıdan izlemiyoruz tv yi ama renkler canlı olsun. ses kalitesi de önemli sinematik ortam seviyorum. 65QA9700....55UA9090... 58UA9631 ve 65Q9500 bunlara çok rastladım. hangisini tavsiye edersiniz.
Boe ADS panel üretmiyor. Va panelde üretiyor artik. 3 yıl oldu galiba panda fabrikalarını satın aldı. Bu Va lari panda olarak değerlendir. Geçmişe dönük araştırırsanBOE HF550QUB-F20
6 COF, %1 AG katman, UV2A (VA) bu panel hakkında bilgisi olan var mı?