@zerzevat
ben normalde hiç ""LCD"" tavsiye yapmıyorum benim işim sadece son 3/4 senedir OLED dir
sorduğun üzere pahalı ve bilmem neyli veya OLED filan "yerli işi" panellerin hiç birisi yaramaz
kaldıki bunlar ucuz da hiç değildir!
OLED çiyim ama yerlici kesinlikle değilim,hatta bir tek OLED için LGE tavsiye ediyorum
Samy de olabilir ama tavsiyesi benden olmaz!
Sony de olabilir ama benden uzak dursun
TPV de olabilir ama onuda aman aman tavsiye edemiyorum
Arçelik/Grundig TV ler resim olarak biraz daha iyidir+yazılımları da daha stabil dir
Vestel ise alırsan başın her konuda rahat olur,yani MH v.s çok iyi zatne bir tek bu tarafları çok iyi
Arçelik grubu TV den "anlamıyorlar" desem yalan olmaz,zira işin de bir sıkıntı çıkarsa adamı
iyice sıkarlar!
"anlamıyorlar" açsam iyi olur; herifler güzel TV ler yapıyor aslında ama sorun/sıkıntı da bolca
çıkıyor ve MH v.s zaten adam gibi bir cevap bile veremiyorlar,basit şeyleri bile cevaplıyamıyorlar!
yanimal iyi ama güvenli olamıyor bir türlü
++
2024 yılı için(bu herifler de sene kavramı da bir tuhaf yaw)şimdi 2024 deyiz 2023 leri çıkarırlar
ama vatandaş anlamaz!
ülen 2024 de "yeni" diye eski en üst seri dedikleri malı nasıl düşük/eksik v.s konfigle çıkarırsın!
ama vatandaş mecburen bunu da yiyor maalesef!
ez-cümle yerlici den ucuz yollu mümkünse Vestel alınır sadece
yok QLED miş yok miniLED miş hatta OLED miş filan uzak durun bunlardan!!!
++
bir arkadaş BOX sormuş;direk tavsiyemdir
bir arkadaş Receiver sormuş ve elinde Kati-913 var,o zaman süper yaw,bende hala bunu kullanıyorum arada
bir arkadaş illa yerli "OLED" diyor, "ALMA"
aklımda şimdilik kalanlar bunlar oldu