Erol selam
TPV den bu sene yine farklı atraksiyonlar çıktı
bizim 8x ler (The One)bu sene 89xx olarak devam ediyor ama TITAN OS ile geliyor!
senin bahsettiğin alt serisi olan 50Hz lik panel ve yine Titan Os olan 83xx serisi
miniLED serisi ise yine Titan OS+90x9 serisi
The One 89xx 2.1port/Allm/VRR/144Gaming v.s hepsi full
alt seriler böyle değildir!
miniLED i henüz görmedim(9 serisi olan)
89x henüz görmedim
gerçi mağazaya gidip görmek benim işim değil biliyorsun,birisi alacak veya ben alacağım
ne mal olduğunu o zaman şak diye anlarım
TPV de yine panel karışık durumu her zamanki gibi
miniLED bir önceki sene VA iken 2023 de IPS oluverdi(henüz bunu da ev ortamında izlemedim
sadece LGE nin MiniLED+QNED 9x serisi gibiyse ki olmadığını da çok iyi tahmin ediyorum o zaman
IPS olması da bir artı zaten olamaz!
hoş VA da olsa başka sıkıntıları illaki çıkar
ben şimdi 2024 model TPV deki miniLED hk. çalışma yapmam gerekiyor,VA/IPS durumunu netleştirmem için
yine "malı görmek" gerekiyor!
89x serisini ise hiç görmeme gerek yoktur,kullanıyorum zaten ama tek fark TITAN nasıl çalışıyor
bunu kullanıp anlamam gerekiyor zira ben ne Android ne de GoogleTV filan hiç haz etmediğim için
bunların olmasını da haliyle hiç istemiyorum
GoogleTV bana göre rezalet ötesi
Android zaten hikaye(ama Box filan olsa amenna)
menüler/adv.menu v.s ile özellikle Expert1&2 mod lar v.s nedir bunları iyi incelemek gerekiyor!
"GoogleTV" de çeşitli kısıtlamalar mevcut!
Pic.-adv. menüler tamamen değişmiş
neyseki herifler bu sefer pic. sett. konumlarını oldukça iyi ayarlamışlar!
Samy/TCL gibi karışık değil ki onların çoğu işlevsizdir laf aramızda,ama insanlar menüyü açınca
ve bir dünya ayarı görünce bir bok sanıyor ama hikaye
"kullanıcı tercihi" küllüm palavra yaw bu panellerde,yani dostlar alışverişte gördün hesabı
ve işin bok tarafı da ayarları user dan seçince hepten bozuluyor çoğu ayarlar,yani default yine
doğruya en yakını
++
not;Box a verilen f/w güyya fabrikanın "mış"! doğrusu hiç inanmadım buna,BUG lar az da olsa var
ama önemli değil gündelik kullanımda,slimbox da yine rom var ama güvenmediğim için bunuda yüklemedim!
ama herif bir ara ağzıdan kaçırdı ""fake değil bunu ben kendim verdim"" deyince anladımki Ukrayna veya Rus
Team(bir de ispanyol birisi var) sonuç olarak şimdilik biraz beklemek gerekiyor,f/w update işini de çözdüm bu arada
OTA yine çalışmıyor her zamanki gibi!
Box da güç adaptörü bu sefer takılı olacak! ülen bende niye bağlantı kuramadım diye günlerce düşünüyordum
sonra aklıma geldi ama emin olmadığım için denemedim bir süre,sonra deneyeyim dedim,olay çözüldü
şu bizim haahhahha çeken vardı ya freaktab daki,yine aynı şekilde her msg altına hahha deyince bu herifin
o bahsettiğim ispanyol olduğunuda şak diye anlamış oldum
Ugoos siparişi de verdim bu arada,X96X10 da satışta,ama acele de etmiyorum bir süre daha kullanmak istiyorum
zira cihaz çok iyi(928+G57 bence çok iyi farketti)tok satıcıyım yani!