Tabi merakla bekliyorum bende daha gelmediCevabınız için çok teşekkür ederim. QN85C düşünüyorum bende ve sizin ürün gelip kurulum yapıldıktan sonra düşüncelerinizi yine yazarsanız çok sevinirim.
Televizyonun 4K ya uyarlama, Ai upscaling özelliği yani bildiğimiz gibi 4K olmayan görüntü ve içerikleri 4K'ya yükselterek göstermesi olayını çok merak ediyorum, mağazada demo görüntü olduğu için normal tv uydu yayınlarında yada netfelixte filan başarılımı göremiyoruz bununla ilgili deneyimlerinizi ürün elinize geçince paylaşırsanız çok sevinirim
Sorun olmaz kardeşim içini ferah tut inşallahSamsung 65QN85C ürünü sipariş verdim. Bilgi veren W Winston ve Samurai Bey efendiye çok teşekkür ederim.
Ürünü Hepsiburada dan SamsungTürkiye satıcısından sipariş verdim. Sanırım resmi Samsung Türkiye değil ünvanı DRK Pazarlama diye geçiyor umarım sorun olmaz. Amazonda 1 adet var onu alacaktım İstanbul bölgesine gönderilmediği için alamadım.
56K ya aldım bugün %5 daha indirim gelmiş 53 düşmüş lakin tv satın alınamıyor ilk defa böyle bir alışveriş yaptığım için kafam karıştı açıkcası.