Çok teşekkür ederim değerli anlatımın için. Tv kurulduktan sonra deneyeceğim sesi nasıl ona göre soundbar önerisi isteyeceğim yine de sormak istiyorum. Samsung q700c modelilg ve samsungun amiral gemisi modelleri tv hoparlörü ile birlikte çalışıp daha üst seviye ses tatmini vaad ediyor lg buna wow orchestra diyor samsung q-symphony sizdeki tv q85c de samsung q-symphony destekler ne kadar gerekli dersen kişiden kişiye değişir beğenmedim deyip kapatan da var q- sypmhony olmaksızın kullanmıyorum diyen de var bunun dışında bazı sony tvler sorun çıkarıyor
ama ne lg ne de samsungda farklı soundbar modelleri ile sorun çıktı diyen duymadım hdmi-cec açık olacağı için en fazla tv ve soundbar ses seviyeleri eşlenemez misal soundbar 30 gösterirken tv ekranı 50 gösterir vs onun dışında sorun çıkacağını sanmam en kötü hdm-cec kapatıp çift kumanda kullanır geçer gidersinz asıl sorun uyumdan ziyade tcl'lerin biraz sorunlu ve primli satılıyor olması distribütöründen dolayı
bunun bir üst modeli var 937u muydu neydi subwoofında sorun var mesela dh forumda bir arkadaş bayağı da hesaplı aldı black fridayde geri iade etti apartman kullanımına uygun değil düşük seslerde zırıltı mı yapıyormuş vızıltı mı bir şeyler yazmıştı açıkçası böyle üst düzey bir tvye daha orta-üst segment soundbarların yakışacağını düşünüyorum
Vestel panel bölümü var forumda. Arka etiketi atarsınız foto. Arkadaşlar bilgisini verir.Arkadaslar merhaba degisimdeki cihazim geldi qa9700 65 hangi panel kullanilmis nasil anlarim
LG bu modeli bir 866 modeli değil. Onu avantajlı kılan yerel karartma ve doğru renk ve parlaklığı. Yani IPS paneli fark ettiren arka ışık kontrolün iyi olması. 816 öyle bir model değildir. Fiyatı bana fazla geldi. Giriş seviyesi modellerine daha yakın model. Daha ucuz modellerine.LG 55QNED816RE bu cihaz şuan 38 bin lira almayı düşünüyorum ama sizce bu paraya değermi. Yada bu cihaz yerine önereceğiniz başka bir cihaz varmı.? Teşekkürler.
Fiyat aralığınız göre baktığınız markaların modellerini çıkarın buraya tekrar atarsınız.Sa arkadaşlar. Samsung LG yada Philips TV almayı düşünüyorum. Bütçem ortalama 25bin. Tavsiye verebilir misiniz
Panel IPS mi VA mı bulamadım hocam .?Fiyat aralığınız göre baktığınız markaların modellerini çıkarın buraya tekrar atarsınız.
Bunlar benzer modeller olur bu markaların. Burada Philips in yeni kullandigi mediatek işlemcili modeli 55pus8508 ön plana çıkar daha iyi bir işlemciyle gelir
Şuanda satış fiyatı 40 bin civarı yinede önerirmisinizFiyat aralığınız göre baktığınız markaların modellerini çıkarın buraya tekrar atarsınız.
Bunlar benzer modeller olur bu markaların. Burada Philips in yeni kullandigi mediatek işlemcili modeli 55pus8508 ön plana çıkar daha iyi bir işlemciyle gelir
Nerede öylePanel IPS mi VA mı bulamadım hocam .?
Şuanda satış fiyatı 40 bin civarı yinede önerirmisiniz
Sorunlu arka ışığı var. Mini LED sorunu devam ediyor. Hala.PHILIPS 55PML9008/12
Bu modele ne dersiniz .?