Frame model estetik olarak hoş gözüke bilir.120 Hz panel. Edge LED ve mat ekran. Bunların avantajı 85C modeline yaklaşmaz.W Winston Samurai
Değerli hocalarım sizden fikir almak istiyorum iyice kafam karıştı televizyon almayı düşünüyordum 75 ekran olarak model de
75CU8500 Modelini tercih edecektim ancak eşim 75 ekran çok büyük olur diyince 65 modeline düştük. Şimdide bir kaç model var aklımda eşim Frame çok istiyor ama edge ekran olması biraz kafamı kurcalıyor. Önceliğimiz Netflix film vs o yüzden görüntü kalitesi önemli benim için. Bu arada IPS panelleri çok seviyorum ama siyah performansları korkutuyor.
655LS03BGU
65Q80C
65QN85C
Peki değerli hocam sizin öneriniz nedir 85C al geç mi diyorsunuz. Farklı önerilere açığımFrame model estetik olarak hoş gözüke bilir.120 Hz panel. Edge LED ve mat ekran. Bunların avantajı 85C modeline yaklaşmaz.
Yerel karartma, daha çok bölge, daha iyi parlaklik, daha iyi tekduzellik.
Frame modeller daha çok Q70 modeline benzer
Bir diğer sorum da aslında Frame de 85c de bütçemi biraz zorluyor aslında o kadar yukarı çıkmadan cu8500 veya 8000 de düşünüyorum ama bilmiyorum. 8500 ile 8000 arasındaki fark nedir hocam mağaza da 250 nit 8500 daha parlak diyorlar doğru muEvet 85C yazdığın modeller arasında alınabilecek en iyi model. Daha doğru tercih olur.
Tam olarak şunu sormak istiyorum 8000 ile 8500 arasında görüntü farkı var mı arada 5 bin TL fark var çünküArada 250 nit fark olmaz.
CU8000-8100-8500 bunlar aynı modellerdir. Kasa ayak farkı vardır. Donanım aynı. Bazende yazılım oynarlar.micro dimming gibi yazilimsal işleri abartılarak. Acayip renkler yaparlar
Mağaza personelleri kafa bulandırıyor yok 250 nit daha parlak falan diyerek bende şaşırdımBir fark yok. Aynı modeller
75CU8000 modelini alıyorum o zaman sizde onaylarsanız sonuçta salonda 55q70b model bir TV varQ60C modeliyle 250 nit fark var.
Neden peki hocam beğenmediniz bir TV miBen onaylamiyorum.