Bence de. Bu fiyat aralığında alınabilecek iyi model.1) Samsung 65QN85C
Bence de. Bu fiyat aralığında alınabilecek iyi model.1) Samsung 65QN85C
Hocam merhaba, az önce servis geldi, fotoğrafları çekti, bulutlanma ve ölü piksel sorunundan bahsettim, benim gece karanlığında çektiğim fotoğrafları da ilettim. Servis yetkilisi arkadaş bir tane ölü piksel için değişim çok zor dedi, fotoğrafları fabrikaya ileteceğini belirtti, cihazı almadı. Ne yapmam gerekiyor, sonucu beklemeli miyim? Olumsuz sonuçlandığında ne yapmalıyım?Değişim yapılır. Müşteri Hizmetleri'ni arayın önce, onlar servis göndersin. Servis rapor tutup cihazı alır, sonra size yenisini verirler.
Hocam merhaba, az önce servis geldi, fotoğrafları çekti, bulutlanma ve ölü piksel sorunundan bahsettim, benim gece karanlığında çektiğim fotoğrafları da ilettim. Servis yetkilisi arkadaş bir tane ölü piksel için değişim çok zor dedi, fotoğrafları fabrikaya ileteceğini belirtti, cihazı almadı. Ne yapmam gerekiyor, sonucu beklemeli miyim? Olumsuz sonuçlandığında ne yapmalıyım?Değişim yapılır. Müşteri Hizmetleri'ni arayın önce, onlar servis göndersin. Servis rapor tutup cihazı alır, sonra size yenisini verirler.
Olumsuz sonuçlanırsa gidilecek tek yol Tüketici Hakem Heyeti olur. Buraya başvurup hakkınızı ararsınız. Yüksek ihtimalle davayı siz kazanırsınız. Sadece biraz vakit alır.Hocam merhaba, az önce servis geldi, fotoğrafları çekti, bulutlanma ve ölü piksel sorunundan bahsettim, benim gece karanlığında çektiğim fotoğrafları da ilettim. Servis yetkilisi arkadaş bir tane ölü piksel için değişim çok zor dedi, fotoğrafları fabrikaya ileteceğini belirtti, cihazı almadı. Ne yapmam gerekiyor, sonucu beklemeli miyim? Olumsuz sonuçlandığında ne yapmalıyım?
- Samsung QN85C Mini Led, TCL C745 normal led,Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Ben basit bir kullanıcı olarak baktığım zaman TLC 1.800 lira daha ucuz, 10inc daha büyük, Andorid, 144hz
Yukarıda saydığım özelliklerden vaz geçip samsung da onların yerine ne alıyorum sadece görüntü kalitesi mi çok iyi. Bu konuda bilgi verebilir misiniz ? Aralarında çok açık ara fark bir görüntü kalitesi yoksa kararsız kaldım açıkcası.
W Winston
Samurai
65qn85 daha doğru tercih olur. Yerel karartma kontrolü mevcut markalar arasında daha az sorunlu. Tcl mevcut modelleri Samsung ve Sony aynı donanıma sahip ise fiyat üzerinden daha ucuz olmalı,zaten global pazarda satışı bu yönde, aynı özellikler yarı fiyat avantajı.Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Ben basit bir kullanıcı olarak baktığım zaman TLC 1.800 lira daha ucuz, 10inc daha büyük, Andorid, 144hz
Yukarıda saydığım özelliklerden vaz geçip samsung da onların yerine ne alıyorum sadece görüntü kalitesi mi çok iyi. Bu konuda bilgi verebilir misiniz ? Aralarında çok açık ara fark bir görüntü kalitesi yoksa kararsız kaldım açıkcası.
W Winston
Samurai
Konuyu doğrudan açmak yerine forumda bir arama-gezinti yapmış olsaydınız hem doğru konu altına mesajınızı yazmış hem de VA, IPS Panel farklarıyla ilgili şu anda bulunduğunuz konuda sürüyle mesaj ve açıklama olduğunu görmüş olurdunuz. Mesajınızı taşıdım. Konuyu inceleyin.Merhaba, yakın bir akrabam vestel üretimi olan yan marka 4k tv sipariş etmiş ancak yanlardan izlerken çok ciddi beyazlama renk kaybı olduğunu görünce tv yi iade edip direkt vestel tv almışlar
Anadolu da bir şehirde oldukları için Vestel tercih etmişler.
Yanlış hatırlamıyorsam bu izleme açısına bağlı olan sorun bir panel teknolojisiyle alakalı diye hatırlıyorum.
Şuan modelini bilmemekle birlikte, sipariş ettiği FHD tv gelince bilgilerini bana atacak.
Kurulumu yapılmadan önce bu sorunun yaşanıp yaşanmayacağını model ve seri numarasından ögrenebilir miyiz.?
Hangi tür panele sahip tv lerde bu sorun en aza iner.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam teşekkür ederim. Ekran değişimi teklif ettiler, sizce cihazı komple değiştirmek mi mantıklı yoksa ekran değişimi yapmak mı? Ekran değişiminde bulutlanma ve ölü piksel sorunu hallolur mu? Hangisini seçmeliyim?Hocam merhaba, az önce servis geldi, fotoğrafları çekti, bulutlanma ve ölü piksel sorunundan bahsettim, benim gece karanlığında çektiğim fotoğrafları da ilettim. Servis yetkilisi arkadaş bir tane ölü piksel için değişim çok zor dedi, fotoğrafları fabrikaya ileteceğini belirtti, cihazı almadı. Ne yapmam gerekiyor, sonucu beklemeli miyim? Olumsuz sonuçlandığında ne yapmalıyım?
Hocam merhaba, az önce servis geldi, fotoğrafları çekti, bulutlanma ve ölü piksel sorunundan bahsettim, benim gece karanlığında çektiğim fotoğrafları da ilettim. Servis yetkilisi arkadaş bir tane ölü piksel için değişim çok zor dedi, fotoğrafları fabrikaya ileteceğini belirtti, cihazı almadı. Ne yapmam gerekiyor, sonucu beklemeli miyim? Olumsuz sonuçlandığında ne yapmalıyım?
Vestel güvencesinde olduğu için Daewoo derim ben. Onun dışında iş tamamen piyango.Arkadaşlar,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.modeli ile kıyaslarsak ne dersiniz?