Buradan marka yıl farketmez. Arama yerine yazın çıkarır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Aynı fiyat aralığında ise. Tcl yada Philips tercih edin. Yerel firmalar ucuz ise olur.Herkese iyi akşamlar koltuk ve tv yi koyacagım konsolun mesafesi yaklaşık 2.5 metre .
Televizyonda konsol kullanmayacağım ve android olmasının hiç bir önemi yok .
Netflix ve youtube benim için yeterli.
TV de aradığım en önemli konu görüntü kalitesi ve akıcılık başka hiçbir ekstra isteğim yok bana kaliteli film ve dizi keyfi sunsun yeterli..
Bütçe 30K yı aşmayacak şekilde ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol., TCL 65C645 ,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu tvler arasında bir türlü karar veremiyorum. İlk 3 tv Qled oldukları için Philipsten çok daha iyi görüntüleri var ama Amblight için listemden çıkaramadım
Ambiligt çokta mühim değil dersek diğer 3 tv den hangisi bana daha akıcı ve kaliteli film keyfi verir yorumlarınızı bekliyorum satış sonrası destekte çok umrumda değil açıkcası vestelin hepsinden iyi olduğu aşikar .. Tek istediğim bu paraya en iyi görüntü almak ... Teşekkurler şimdiden
Aynı aralıktalar hocam 25-30 k arası hepsi ben oyun oynamayacagım için 60hz cihaz bana yeterli. Tcl de öneriniz hangisidir onun modellerini tam çözemedim qled ve goruntu kalitesi yuksek olmasi bana yeterli oyun oynamak için uretilen cihazlara bosuna fazladan odemeyelimAynı fiyat aralığında ise. Tcl yada Philips tercih edin. Yerel firmalar ucuz ise olur.
Philips yeni işlemci 55pus8508 .Aynı aralıktalar hocam 25-30 k arası hepsi ben oyun oynamayacagım için 60hz cihaz bana yeterli. Tcl de öneriniz hangisidir onun modellerini tam çözemedim qled ve goruntu kalitesi yuksek olmasi bana yeterli oyun oynamak için uretilen cihazlara bosuna fazladan odemeyelim
1) Samsung 55 QN85CMerhabalar,
PS5 ve Netflix kullanımı için TV bakıyorum. Bütçem max 40bin fakat bir miktar esnekliğim var. Aradığım özellikler aşağıdaki gibi. Hangi modelleri önerirsiniz?
-50 veya 55inch boyutta olmalı (önceliğim 50inch).
-HDMI 2.1 çıkış olmalı.
-120 veya 100 Hz yenileme olmalı.
-Pencereye yakın bir yere kuracağım. Yansıma az olsun istiyorum.
-Oled düşünmüyorum.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim önerileriniz için. TCL düşünmüyorum, ilk iki önerinizi araştıracağım.1) Samsung 55 QN85C
2) Samsung 55Q80C
3) TCL 55C845
4) TCL 55C745
C.......2023Teşekkür ederim önerileriniz için. TCL düşünmüyorum, ilk iki önerinizi araştıracağım.
50QN90B modeli nasıldır? Sondaki B ve C harfleri neyi ifade ediyor?
W Winston ın söylediği nedenden dolayı 55'' tavsiye etmiştim. 9 serisi her zaman daha iyidir, bütçe yetiyorsa QN90 serisi de alabilirsiniz. Ancak size QN85 de yeter.Teşekkür ederim önerileriniz için. TCL düşünmüyorum, ilk iki önerinizi araştıracağım.
50QN90B modeli nasıldır? Sondaki B ve C harfleri neyi ifade ediyor?
Bahsettiğiniz bütçe aralığında, TCL 75C745 dışında düzgün bir tv yok.Selam Arkadalar,
Yeni evime 75 inc QLED bir tv arıyorum bütçem 50-55K TV ve Film izlemek için. Çok muhteşem seni hiç üzmez dediğiniz bir model varsa 65inc düşebilirim.