Selamlar herkese, bütçem en fazla 6 Bin TL ve küçük 1 oda da (12 m2) kullanılacağı için 32 inç tv olması önemli, uydu kanallarını, internetten youtube, netflix kısacası film, dizi izlemek amaçlı kullanılacak.
Bilinen kronik sıkıntısı olmayan servisi iyi yazılım desteği sorunsuz, ses performansı iyi sayılabilecek tabiki android olması çok önemli arada maçları izleyebilirim, ama hangisini seçeceğime karar veremedim.
Ben 2 tane seçenek belirledim ama sizlerinde bildiği güvendiği işe yarar öneriniz olursa değerlendirebilirim.
1.seçenek Vestel 32FA9510 ( 1GB RAM / 8GB ROM )
2.seçenek TCL 32S5400A ( 1GB RAM / 8GB ROM ) bu cuma bime geliyor
Panel, görüntü kalitesi ve ana donanım (Anakart, wifi, işlemci, cof sayısı vs) çok fazla anlamam ama sorunsuz olması herkes için önemlidir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Bilinen kronik sıkıntısı olmayan servisi iyi yazılım desteği sorunsuz, ses performansı iyi sayılabilecek tabiki android olması çok önemli arada maçları izleyebilirim, ama hangisini seçeceğime karar veremedim.
Ben 2 tane seçenek belirledim ama sizlerinde bildiği güvendiği işe yarar öneriniz olursa değerlendirebilirim.
1.seçenek Vestel 32FA9510 ( 1GB RAM / 8GB ROM )
2.seçenek TCL 32S5400A ( 1GB RAM / 8GB ROM ) bu cuma bime geliyor
Panel, görüntü kalitesi ve ana donanım (Anakart, wifi, işlemci, cof sayısı vs) çok fazla anlamam ama sorunsuz olması herkes için önemlidir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..