Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,123
Hoş buldum, Tuğra ben. Şimdiden çok teşekkür ederim. Gerçekten yararlı olacağını düşündüğüm bilgiler okumuş oldum. Umarım seçime giden yolda memnun kalacağımız bir tercih yapabiliriz ailece...
Anlıyorum ki çok uç noktalarda kullanıcılar değilsiniz. Bu koşullarda sizin için çok üst düzey modeller seçmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Yine anlasdığım şu ki internet konusunda stabil ve smart desteği sağlam bir model lazım.
1-Açı sorununuz olmaması
2-Olası futbol izleme durumunuz
Bu nedenlerle VA panel ürün seçmekte sakınca görmüyorum.
İnternet konusunda stabilite talebimiz ister istemez beni SAMSUNG markasına yönlendiriyor, Açı sorunumuz olmaması nedeniyle VA panelin tepkime avantajını kullanmak adına LG ye yönelmedim.
SAMSUNG Yerine SONY den bakabilirdim ancak bu sefer bütçe konusu önümüze gelecekti o nedenle SONY de bakmadım.
SAMSUNG da ise üst seviyelere çıkmamak adına eski tecrübelerimizin ve rüştünü ispat etmiş bir model olması nedeniyle size MU7000 önerebilirim.
İstesem size kısaca ''MU7000 Bakınız'' da yazabilirdim ancak gerekçelerimi de bilmenizi istedim
8000 için kesinlikle değer bütçeniz izin verdiği sürece. Bana MU8000 ve 7303 seçeneği sunsanız tercvihim MU dan yana olurMu7000e mutlaka bakacağım. Peki bahsettiğim modeli tavsiye eder misiniz? Philips pu7803 modelini sormuştum. Gerçi 49 luk versiyonu ips modelmiş sanırım çokta mantıklı olmaz sizin verdiğiniz bilgiler ışığında. Birde 49mu8000 de çok hoşuma gitti görüntü olarak. Bütçeyi biraz aşmaya değer mi sizce? 7000 le 8000 i yanyana görünce çok fark hissettik çünkü eşimle. Sizin görüşünüz nedir bu konuda?
Carrefour'da 2399 TL'den satılan JVC LT-55VU53T hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyat performans ürünü mü?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ado ,Adem Bey merhaba,
iki sene kullanabileceğim,film ve maç izleme amaçlı ,cok ust duzey olmasına gerek olmayan,sadece goruntu ve ses kalitesinin tatmin edici oldugu bir tv arıyorum ve aklımda hi-level veya seg marka var.
Bu konuda siz ne marka ve model tavsiyesinde bulunursunuz?simdiden cok tesekkurler
Ado Bey merhabalar,
40''-43'' bir led TV satın alacağım çok yakın zamanda ve öğrenci olmamdan mütevellit fazla esnek değilim bütçe konusunda.
Vestel 40'' Smart ve FullHD olan televizyona 1.650-1.700 TL vermektense gönlüm Awon, Axen, Sunny, Seg gibi markaların aynı özelliklere sahip televizyonlarını 400-500 TL ucuza almaktan yana lakin bu adı az duyulmuş tırnak içinde güven vermeyen markalara olan korkum bunun önüne geçiyor.
Panel vs çok önemli tabi ama sizin fikrinizi almak isterim markalara dahil. SEG markası diğerlerine göre biraz daha mı güvenilir sanki bilemedim. Bazı şikayet sayfalarında okuduğum üzere bu markaların paketi açıldığında dahi kırık çıkmaları çok meşhur.
Sizce bu 400-500 TL tasarruf edip bu markalara mı yönelmeliyim yoksa almışken Vestel marka mı almalıyım, şimdiden teşekkürler.
Ado Bey merhabalar,
40''-43'' bir led TV satın alacağım çok yakın zamanda ve öğrenci olmamdan mütevellit fazla esnek değilim bütçe konusunda.
Vestel 40'' Smart ve FullHD olan televizyona 1.650-1.700 TL vermektense gönlüm Awon, Axen, Sunny, Seg gibi markaların aynı özelliklere sahip televizyonlarını 400-500 TL ucuza almaktan yana lakin bu adı az duyulmuş tırnak içinde güven vermeyen markalara olan korkum bunun önüne geçiyor.
Panel vs çok önemli tabi ama sizin fikrinizi almak isterim markalara dahil. SEG markası diğerlerine göre biraz daha mı güvenilir sanki bilemedim. Bazı şikayet sayfalarında okuduğum üzere bu markaların paketi açıldığında dahi kırık çıkmaları çok meşhur.
Sizce bu 400-500 TL tasarruf edip bu markalara mı yönelmeliyim yoksa almışken Vestel marka mı almalıyım, şimdiden teşekkürler.
Bekliyorum, çok teşekkürlerCevabın Birazdan geliyor
8000 için kesinlikle değer bütçeniz izin verdiği sürece. Bana MU8000 ve 7303 seçeneği sunsanız tercvihim MU dan yana olur
Ado Bey merhabalar,