Dediklerinizi çok iyi anladım. Zaten tahmin ettiğim cevapta buydu
Sorunsuz tv yoktur evet ama göze batmayacak sıradan bir kullanıcının dikkatini çekmeyecek sorunları olan televizyon çeşidi benim aradığım. Yani dediğiniz gibi sorun katsayısı düşük olacak ve benim profilime uygun bir tv lazım.
Ancak bir hanımcı olarak öncelik benim tv profilim değil ne yazık ki
Eşimin profili şöyle; dizi izler tlc izler ve en önemlisi tv+ kullanmayı seviyor ve youtube takipçisi.
Benim ise en çok yaptığım şeyler çekirdeğimi cipsimi alıp arada sırada maç izlemek ama genel olarak internetten dizi izlemek. Bunu da pc yi takıp yapabilirim açıkçası. Benim için en önemli nokta görüntü kalitesi. O yüzden 4k tvlere yöneliyorum.
Evim kuzey cephe ama önü açık ancak ne derece ışık alıyor onu tam yerleşmediğim için çok bilmesemde çok fazla alacağını düşünmüyorum ki asıl izlenme zamanı akşam vakti olacak. Keza çok fazla farklı açıdan izleme olmayacak odanın eni 3 metre yani yaklaşık olarak 2,5 metre mesafeden izleme durumunda olacağız gibime geliyor. Bunlara göre bir tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca zaman ayırıp bu şekilde güzel bir cevap verdiğiniz için de çok teşekkür ederim. Gerçekten ilgili biri olunca insanın güveni artıyor ve keyfi yerine geliyor.