needd
Aktif Üye
- 12 Ağu 2018
- 55
- 29
Günaydın azizim.
Sizin düzeyde kullanıcı için tavsiyem 49R7020U REGAL TV olur eğer marka takıntınız yok ise.
MB130 anakartlı, 10 bit HDR destekli LG IPS panelli, 1000hz smr değeri olan 3 yıl garantili ve 2300-2500TL bantlarında alabileceğin gayet stabil ve rüştünü ispat etmiş bir tv dir.
Sorunsuz TV ararsanız bulamazsınız onu hemen belirteyim.
Ben dinamik görüntü tarzını seven birisi olarak ambi desteğini çok severim lakin eşim maalesef kullandığımız 3 gün boyunca sürkeli o ışığın gözlerini yorduğunu ve olması gereken sahneye odaklanmasını güçleştirdiğini söyledi.
Ambi nin ışık seviyesini düşürdüm rahat etti gibi ama bu sefer de bana göre anlamı kalmadı vs
Ayrıca PHILIPS tv lerde maalesef menü kullanımı için ön lisans eğitimi almış olmak gerekiyor
7400 ler ile ilgili herkesin bir yorumu var gerek iyi gerekse kötü, Ben ise taşlandığı kadar kötü bir tv olmadığı düşüncesindeyim.
Ancak sizin kullanıcı profilinize göre aradaki yaklaşık 1000-1100TL bantlarındaki farkı vermeye gerek yok gibi görüyorum.
Eğer IPS ve MARKA tv istiyorsanız 49SJ800 derim size lakin o da belirlediğiniz bütçenin üstünde bir tv dir.
Çok teşekkürler hocam.
Eğer 55" bakacak olursam aynı modelin 55" olanı mı tavsiye edersiniz?
Bir sorum daha olacak, ses sistemleri 2x10w olması, subwoofer olmaması diğerlerine göre ciddi fark yaratıyor mu?