Unforgotten Samsung 55NU8000 Sharp panel 2
El temiz ne dersiniz.
El temiz ne dersiniz.
Fiyat uygunsa alabilirsiniz.Unforgotten Samsung 55NU8000 Sharp panel 2
El temiz ne dersiniz.
Bir de Sony X90L modeli var fakat artık Türkiye'den çekildiler, bir de fiyat tuzludur. O nedenle Sony önerisi yapmadım.Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim
Bu işlerin hepsini en ucuza yapabileceğiniz (En azından bir süre) ürünler genellikle Vestel ve alt markalarının ürünleridir. Birkaç ürün için araştırma yapın ve model bilgilerini paylaşın, detay bilgileriyle ilgili yardımcı olalım. Ancak bir konuda özellikle aklınızda bulunsun, TV' lerin, özellikle de uygun fiyatlı TV' lerin smart özellikleri konusunda çok fazla beklentiniz olmasın. Bir süre sonra donanımları gelişen yazılım özelliklerine yeterli gelmeyecek ve bir harici ürün temin etmek zorunda kalacaksınız. Ayrıca 40-43" aralığında zaten çok fazla sayıda ürün kalmadı. Dolayısıyla seçenekler oldukça dar olacaktır.40-43" ekran aralığında ucuz ama baş ağrıtmayacak netflix, youtube, wifi ve smart tv olan bir televizyon önerebilir misiniz?
Sharp panel dediniz. Arka etiket yada servis menüsü nu paylasir mısınUnforgotten Samsung 55NU8000 Sharp panel 2
El temiz ne dersiniz.
MeselaBu işlerin hepsini en ucuza yapabileceğiniz (En azından bir süre) ürünler genellikle Vestel ve alt markalarının ürünleridir. Birkaç ürün için araştırma yapın ve model bilgilerini paylaşın, detay bilgileriyle ilgili yardımcı olalım. Ancak bir konuda özellikle aklınızda bulunsun, TV' lerin, özellikle de uygun fiyatlı TV' lerin smart özellikleri konusunda çok fazla beklentiniz olmasın. Bir süre sonra donanımları gelişen yazılım özelliklerine yeterli gelmeyecek ve bir harici ürün temin etmek zorunda kalacaksınız. Ayrıca 40-43" aralığında zaten çok fazla sayıda ürün kalmadı. Dolayısıyla seçenekler oldukça dar olacaktır.
Lisanslı Vestel yada Grundig grubundan uygun birşey al. Onvo yada onun gibi fasoncu firmalardan alma. Vestel grubu ve Grundig grubu servisi ve kalitesi onlardan daha iyiMesela
Onvo OV43250 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV
mi alayım yoksa smart ve wifi olmayan bir model bulup mi tv stick mi alayım?
Hayır yok. Qled sadece araya atılan bir katman, bu QDEF katman sayesinde renkler biraz daha canlı ve parlak görünüyor.
Hatırlamıyorum ama önemli değil, insanlar bilgilensinBunu bu konuya kaç kez attınız merak ediyorum.