M
mkalenderr
Yeni Üye
- 27 Haz 2023
- 11
- 36
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.Teknik açıdan ciddi farklar var, Q80C bir seviye daha yukarıda. Umarım memnun kalırsınız.
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.Teknik açıdan ciddi farklar var, Q80C bir seviye daha yukarıda. Umarım memnun kalırsınız.
samsung tv teknik-donanım özellikleri50 inç samsung tv almayı düşünüyorum 50bu8100 ve 50cu7000 le ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim ikisinin fiyatları yakın
Ben Trendyol dan Vestel tv almistim aldigim magaza adresime en yakin yetkili vestel servisine gonderdi ,servis tv yi teslim aliyor ve kuruluma getiriyor ,kargoda hasar vs olursa servis zaten teslim almiyor .Selamlar. Netten Vestel tv alınınca süreç nasıl işliyor? Mesela kutuda hasar durumunda ne yapmak lazım? Diyelim ki teslim aldık, servis kaydını kim açıyor? Servis gelip açtığında panel kırık vs. olursa süreç nasıl işliyor. Yardımcı olur musunuz bu konuda.
Bu fiyat bandındaki en üst modeller olarak Samsung 65Q80C ya da TCL 65C825 düşünebilirsiniz bence.Konsol için 65inç 120hz destekli tv tavsiyesi yapabilir misiniz? 30-40 bin TL bandında?
Bildiğim kadarıyla, görüntü kalitesi ve teknik özellik olarak aralarında pek bir fark yok. Hangi fiyata satılıyorlar bilmiyorum ama her ikisi de Samsung markasının en düşük segment cihazları. Beklentiniz yüksek değilse ikisini de alabilirsiniz.50 inç samsung tv almayı düşünüyorum 50bu8100 ve 50cu7000 le ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim ikisinin fiyatları yakın
İndirim falan yakalayabilirseniz veya pazarlık ile düşürebilirseniz Samsung 55QN90B, 55QN90C, 55QN85BMerhaba arkadaşlar,
25-27 bin tl bandında tv öneriniz nedir acaba ?
( 55-65 inç )
Aklımda 55pml9507 modeli vardı ama lakin pek kimse memnun değil gibi duruyor..
-önerileriniz nedir acaba?
QN serisi markanın zirve modellerini içeriyor, Mini Led teknolojisi, Qled katman, çok noktadan yerel karartma, yüksek parlaklık, gerçek 10 bit renk derinliği sunan panel.Q serisi ile Qn arasında ki fark nedir acaba?
PML9507 önermek isterdim ancak çok fazla sorun yaşayan insan görüyorum. Bu nedenle bir yorum yapmak istemiyorum. Araştırıp kararı siz verin.Lg mi Samsung mu yada Philips pml9507 cihazımı