M Çevrimdışı

mahmutk

Yeni Üye
28 Mar 2023
6
27
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Çeyiz için televizyon arayışındayım. 2 model arasında kaldım lg 50qned816qa ve sony 50x89j. bütçe olarak 15-20k bandında bu iki model arasında kaldım. android olması açısında sony daha çok cezbediyor beni. siz hangisini tercih ederdiniz?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Çeyiz için televizyon arayışındayım. 2 model arasında kaldım lg 50qned816qa ve sony 50x89j. bütçe olarak 15-20k bandında bu iki model arasında kaldım. android olması açısında sony daha çok cezbediyor beni. siz hangisini tercih ederdiniz?
merhaba hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar.

LG TV donanım bilgisine linkten ulaşıp göz atabilirsiniz.

M Çevrimdışı

mahmutk

Yeni Üye
28 Mar 2023
6
27
merhaba hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar.

LG TV donanım bilgisine linkten ulaşıp göz atabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Baktığım lg modelin paneli VA panel. IPS panele göre artıları ve eksileri nelerdir? birde Sony hakkında düşünceleriniz nelerdir hocam, türkiye'den desteğini de çektiler ilerde sorun yaşar mıyız?

M Çevrimdışı

mehmetozsoy

Yeni Üye
22 Kas 2020
10
41
Herkese Merhaba,

Satın almak istediğim tv ile ilgili siz değerli dostların tavsiyesine ihtiyacım var.

Evde kullanılacak;

Çoğunlukla; Netflix 4k, Youtube, bazen de digiturk yayın kullanılarak içerik tüketilecek.
Oyun konsolu bağlanma beklentisi yok.
Tam karşıdan seyredilecek, yanda geniş pencereler olduğu için ekranın yansıma yapmaması önemli.
Panel kalitesi anlamında beni üzmeyecek; yeterli sese ve servis desteğine sahip bir tv olmalı.
70 inch ve maksimum 25.000 TL bütçem mevcut.
4 model belirledim, siz hangisini tercih ederdiniz?

Vestel 70U9600
Samsung 70AU7100
Philips 70PUS7607
Philips 70PUS8007

Destekleriniz için çok teşekkürler...

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
Cevabınız için teşekkür ederim. Baktığım lg modelin paneli VA panel. IPS panele göre artıları ve eksileri nelerdir? birde Sony hakkında düşünceleriniz nelerdir hocam, türkiye'den desteğini de çektiler ilerde sorun yaşar mıyız?
Forum içi arama yaparsanız VA-IPS farkını anlatan konular mevcut.
Sony kamera birimi hariç artık türkiyede hizmet vermeyecek. Şuana kadar satılmış-satılacak ürünlerinde içinde teknik servis-firmayla anlaşma sağlanıp onarım/montaj hizmeti verilecektir.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
Herkese Merhaba,

Satın almak istediğim tv ile ilgili siz değerli dostların tavsiyesine ihtiyacım var.

Evde kullanılacak;

Çoğunlukla; Netflix 4k, Youtube, bazen de digiturk yayın kullanılarak içerik tüketilecek.
Tam karşıdan seyredilecek, yanda geniş pencereler olduğu için ekranın yansıma yapmaması önemli.
Panel kalitesi anlamında beni üzmeyecek; yeterli sese ve servis desteğine sahip bir tv olmalı.

Vestel 70U9600
Samsung 70AU7100
Philips 70PUS7607
Philips 70PUS8007

W Winston Samurai Unforgotten

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Sony 50 inç lik bu modeli Philips 50 inç 8807 ile aynı panele sahip. LG modelin yerine Philips koyun. Sony yada Philips den birini seçersiniz.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Herkese Merhaba,

Evde kullanılacak;

Vestel 70U9600
Samsung 70AU7100
Philips 70PUS7607
Philips 70PUS8007

Bunlar Va panel hepsi. 70 inç ler iyi üretim olmaz. Karar sizin. Benim tavsiyem ebati düşür başka modellere yönel.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
M mahmutk,
Diğer 50 inç ler aynı olur genelde. Sony ve Philips in bu kullandığı panel auo üretimi olup 4 alanlı bölge değilde diğerlerinden gibi 6 alanlı. Bu da kırmızılarda yan acıyı biraz daha iyi sağlar.

M Çevrimdışı

mehmetozsoy

Yeni Üye
22 Kas 2020
10
41
Bunlar Va panel hepsi. 70 inç ler iyi üretim olmaz. Karar sizin. Benim tavsiyem ebati düşür başka modellere yönel.
Öncelikle bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Normalde 70'in altına düşmek istemiyordum ancak madem tavsiyeniz bu yönde, 65 inch için bir model önerebilir misiniz, panel ve diğer açılardan f/p ürünü olabilecek. 40' yakın model çıkıyor benim baktıklarıma göre, çok kafa karıştırıyor tabi. Bu listeden sizin tercihiniz hangisi- hangileri olurdu?

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Herkese Merhaba,

Evde kullanılacak;

Vestel 70U9600
Samsung 70AU7100
Philips 70PUS7607
Philips 70PUS8007

Merhaba. Çoğunlukla Netflix izleyecekseniz ve yanlardan izlenmeyecekse VA panelli bir tv almanız daha iyi olabilir. Fakat yansıma konusu çok sıkıntılı çünkü sizin hem parlak hem de mat panele sahip bir televizyon almanız gerekiyor. 25.000 bütçe ile çok zor görünüyor. Vestel'in Qled'li modellerine bakın.

Geri
Üst Alt