Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,485
Ölçüyü belirleyip ip çekerek yapmak daha kolay olurdu.Boyuttan emin olamadım napayım
Biraz uğratılmıştır ama hatalı boyut almaktan iyidir.
Ölçüyü belirleyip ip çekerek yapmak daha kolay olurdu.Boyuttan emin olamadım napayım
merhaba hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar.Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Çeyiz için televizyon arayışındayım. 2 model arasında kaldım lg 50qned816qa ve sony 50x89j. bütçe olarak 15-20k bandında bu iki model arasında kaldım. android olması açısında sony daha çok cezbediyor beni. siz hangisini tercih ederdiniz?
Cevabınız için teşekkür ederim. Baktığım lg modelin paneli VA panel. IPS panele göre artıları ve eksileri nelerdir? birde Sony hakkında düşünceleriniz nelerdir hocam, türkiye'den desteğini de çektiler ilerde sorun yaşar mıyız?merhaba hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar.
LG TV donanım bilgisine linkten ulaşıp göz atabilirsiniz.
Kılavuz - 2023 LG TV Modellerinin Donanım Özellikleri
LG marka televizyon tavsiyesi isteyen kullanıcılarımız için tüm özellikleri sizler için derledik. LG 2022 model televizyonların cpu, panel, aydınlatma tipi, bağlantı özellikleri, ses desteği, HDR... tam listesi *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip...tavsiyeforumu.com
Forum içi arama yaparsanız VA-IPS farkını anlatan konular mevcut.Cevabınız için teşekkür ederim. Baktığım lg modelin paneli VA panel. IPS panele göre artıları ve eksileri nelerdir? birde Sony hakkında düşünceleriniz nelerdir hocam, türkiye'den desteğini de çektiler ilerde sorun yaşar mıyız?
W Winston UnforgottenHerkese Merhaba,
Satın almak istediğim tv ile ilgili siz değerli dostların tavsiyesine ihtiyacım var.
Evde kullanılacak;
Çoğunlukla; Netflix 4k, Youtube, bazen de digiturk yayın kullanılarak içerik tüketilecek.
Oyun konsolu bağlanma beklentisi yok.
Tam karşıdan seyredilecek, yanda geniş pencereler olduğu için ekranın yansıma yapmaması önemli.
Panel kalitesi anlamında beni üzmeyecek; yeterli sese ve servis desteğine sahip bir tv olmalı.
70 inch ve maksimum 25.000 TL bütçem mevcut.
4 model belirledim, siz hangisini tercih ederdiniz?
Vestel 70U9600
Samsung 70AU7100
Philips 70PUS7607
Philips 70PUS8007
Destekleriniz için çok teşekkürler...
Sony 50 inç lik bu modeli Philips 50 inç 8807 ile aynı panele sahip. LG modelin yerine Philips koyun. Sony yada Philips den birini seçersiniz.Cevabınız için teşekkür ederim. Baktığım lg modelin paneli VA panel. IPS panele göre artıları ve eksileri nelerdir? birde Sony hakkında düşünceleriniz nelerdir hocam, türkiye'den desteğini de çektiler ilerde sorun yaşar mıyız?
Bunlar Va panel hepsi. 70 inç ler iyi üretim olmaz. Karar sizin. Benim tavsiyem ebati düşür başka modellere yönel.Herkese Merhaba,
Satın almak istediğim tv ile ilgili siz değerli dostların tavsiyesine ihtiyacım var.
Evde kullanılacak;
Çoğunlukla; Netflix 4k, Youtube, bazen de digiturk yayın kullanılarak içerik tüketilecek.
Tam karşıdan seyredilecek, yanda geniş pencereler olduğu için ekranın yansıma yapmaması önemli.
Panel kalitesi anlamında beni üzmeyecek; yeterli sese ve servis desteğine sahip bir tv olmalı.
Vestel 70U9600
Samsung 70AU7100
Philips 70PUS7607
Philips 70PUS8007
Öncelikle bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Normalde 70'in altına düşmek istemiyordum ancak madem tavsiyeniz bu yönde, 65 inch için bir model önerebilir misiniz, panel ve diğer açılardan f/p ürünü olabilecek. 40' yakın model çıkıyor benim baktıklarıma göre, çok kafa karıştırıyor tabi. Bu listeden sizin tercihiniz hangisi- hangileri olurdu?Bunlar Va panel hepsi. 70 inç ler iyi üretim olmaz. Karar sizin. Benim tavsiyem ebati düşür başka modellere yönel.
Merhaba. Çoğunlukla Netflix izleyecekseniz ve yanlardan izlenmeyecekse VA panelli bir tv almanız daha iyi olabilir. Fakat yansıma konusu çok sıkıntılı çünkü sizin hem parlak hem de mat panele sahip bir televizyon almanız gerekiyor. 25.000 bütçe ile çok zor görünüyor. Vestel'in Qled'li modellerine bakın.Herkese Merhaba,
Evde kullanılacak;
Vestel 70U9600
Samsung 70AU7100
Philips 70PUS7607
Philips 70PUS8007