A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
TV lerde kullanılan soc iyi değil Mediatek alırlar. Bu firmada ürünü urettikten sonra 3 yıl yazılım desteği verir. Kendinize herzaman iyi bir TV box alın.
Bende Xbox var hocam, akıllı özelliği ile çok ilgilenmiyorum ama TV nin açılması, kanal geçişi vs onda da sıkıntı yaşatır mı ram ?

C Çevrimdışı

coskunakkoyun

Yeni Üye
13 Eki 2022
20
37
en az 5 yıl sorunsuz kullanabileceğim
10-15 bin bandında tv arıyorum
marka farketmez
boyut 55-58-60 olabilir
tvbox ile kullanacağım sıfır özellik olsa da olur
görüntü kalitesi iyi olsun yeterli

moshck Çevrimdışı

moshck

Yeni Üye
18 Ocak 2021
6
Herkese merhaba. Salonda yaklaşık 5m mesafeden izlenecek bir TV almak istiyorum. Genel olarak film/dizi izleme ve arada xboxla oyun oynama için kullanılacak. Kendim incelemelerim sonucu (çok bilgim yok) 55Q60B, 55BU8500 ve 55UA7000 modellerini buldum.

Mediamarkt üzerinden ürün almam gerektiği için özellikle oradaki modelleri incelemeye çalışıyorum. Sizce bu ürünler arasından hangisi seçilmeli? Fiyat olarak aynı seviyede olmayabilirler ama modeli düzgün seçmekten yanayım. Yaklaşık 13K hediye çeki ve 5~6K düzeyinde de ekstra ödemeyle alma ihtimalim var. Tabi fiyat 15K dolaylarında olursa geri kalan miktarı PS5 almak için kullanabilirim :)

Listede olmayan 55Q70B modelini aldım bugün. Teşekkür ederim M maymunkral ve W Winston . Boyutu 55" olarak seçtim çünkü çıkabileceğim bütçede doğru düzgün görüntü veren 65" model bulamadım. Bende paneli iyi olsun diyip 55" le devam ettim. Evde denediğim kadarıyla iş görecek gibi duruyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
Listede olmayan 55Q70B modelini aldım bugün. Teşekkür ederim M maymunkral ve W Winston . Boyutu 55" olarak seçtim çünkü çıkabileceğim bütçede doğru düzgün görüntü veren 65" model bulamadım. Bende paneli iyi olsun diyip 55" le devam ettim. Evde denediğim kadarıyla iş görecek gibi duruyor.
Hayırlı olsun. mini inceleme yapmanız mümkün mu.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
en az 5 yıl sorunsuz kullanabileceğim
10-15 bin bandında tv arıyorum
marka farketmez
boyut 55-58-60 olabilir
tvbox ile kullanacağım sıfır özellik olsa da olur
görüntü kalitesi iyi olsun yeterli
5 yıl sorunsuzluk garantisini kimse vermez sanırım. Bahsettiğiniz bütçe ile alacağınız tv'ler genellikle birbirine benzer kalitede olur, yani giriş seviyesi cihazlar. O nedenle yerli markalardan ihtiyacınıza yönelik, hoşunuza giden bir cihaz bakabilirsiniz.
IPS isterseniz Vestel UA9090 olabilir, Toshiba UA2263DT olabilir.

C Çevrimdışı

coskunakkoyun

Yeni Üye
13 Eki 2022
20
37
hocalarım
samsung 50q60b
samsung 60bu8000
ikisi de şuan 14-16 bin arasında
gönlüm 60bu8000 den yana
samsung öğrenci indirimi ile alınacak

F Çevrimdışı

farukcandemirel

Yeni Üye
24 Mar 2023
3
37
Arada fark olmaz. Aslında fark var diye firmalar yapar bu bir pazarlama şeklidir. Markanın adını değiştirir. Modelin adını değiştirir. Aynı donanıma sahip TV yi 10 model çıkarır. Bunu dünya markalarıda yapar.
Kısaca epey gibi siteler. İnceleme adında yerler yada YouTube daki incelemeler adında bunların hepsi çoğu satış yeridir . Mağaza daki satıcı nasıl ovuyorsa TV böyle şöyle iyi sd yayını HD çeviriyor uçuk kaçık bunun gibi onlarca şey söylüyorsa malını satmak için. Bunlarda sanal mağaza ve sanal satıcı.
Olede gecmedigin sürece LCD ler özellikle giriş ve yerli markalar aynı kalitede olur . Bundan emin olabilirsiniz
anladım forumda gördüğü kadarıyla vestel q9900 50" de panda panel kullanılıyor o zaman regalin 50R857UQ 50inchinde de mi panda panel olucak panda panel sıkıntılı bir panel değilmi

moshck Çevrimdışı

moshck

Yeni Üye
18 Ocak 2021
6
Hayırlı olsun. mini inceleme yapmanız mümkün mu.
Şuan daha kutusunda ürün. Kurulumu yapılmadı. Kurulum tamamlandıktan sonra nelere bakmam gerektiği konusunda bilgi sahibi olursam yaparım tabi ki :)
Özellikle bilinmesi gereken şeyler varsa hepsini yazmaya çalışırım.
Edit: Evde denediğim kadarıyla demişim önceki mesajda. Deneme durumundan kastım kartondan TV boyutunu kesip duvarda bakmak oldu :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
Şuan daha kutusunda ürün. Kurulumu yapılmadı. Kurulum tamamlandıktan sonra nelere bakmam gerektiği konusunda bilgi sahibi olursam yaparım tabi ki :)
Özellikle bilinmesi gereken şeyler varsa hepsini yazmaya çalışırım.
Edit: Evde denediğim kadarıyla demişim önceki mesajda. Deneme durumundan kastım kartondan TV boyutunu kesip duvarda bakmak oldu :)
bir üst mesajda yazmıştım :ok

Ciddi ciddi erinmeyip karton tv mi yaptınız :affet

Geri
Üst Alt