moshck Çevrimdışı

moshck

Yeni Üye
18 Ocak 2021
6
Herkese merhaba. Salonda yaklaşık 5m mesafeden izlenecek bir TV almak istiyorum. Genel olarak film/dizi izleme ve arada xboxla oyun oynama için kullanılacak. Kendim incelemelerim sonucu (çok bilgim yok) 55Q60B, 55BU8500 ve 55UA7000 modellerini buldum.

Mediamarkt üzerinden ürün almam gerektiği için özellikle oradaki modelleri incelemeye çalışıyorum. Sizce bu ürünler arasından hangisi seçilmeli? Fiyat olarak aynı seviyede olmayabilirler ama modeli düzgün seçmekten yanayım. Yaklaşık 13K hediye çeki ve 5~6K düzeyinde de ekstra ödemeyle alma ihtimalim var. Tabi fiyat 15K dolaylarında olursa geri kalan miktarı PS5 almak için kullanabilirim :)

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Herkese merhaba. Salonda yaklaşık 5m mesafeden izlenecek bir TV almak istiyorum. Genel olarak film/dizi izleme ve arada xboxla oyun oynama için kullanılacak. Kendim incelemelerim sonucu (çok bilgim yok) 55Q60B, 55BU8500 ve 55UA7000 modellerini buldum.

Mediamarkt üzerinden ürün almam gerektiği için özellikle oradaki modelleri incelemeye çalışıyorum. Sizce bu ürünler arasından hangisi seçilmeli? Fiyat olarak aynı seviyede olmayabilirler ama modeli düzgün seçmekten yanayım. Yaklaşık 13K hediye çeki ve 5~6K düzeyinde de ekstra ödemeyle alma ihtimalim var. Tabi fiyat 15K dolaylarında olursa geri kalan miktarı PS5 almak için kullanabilirim :)

Hafta sonu bakarsın. Bu tip yerler hafta içi sisirir. Hafta sonları indirip kampanya yaparlar

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42

5metre mesafeden bence 75” ideal. 55” küçük gelecektir. Ben 3,5 metreden 70” izliyorum. Arada keşke 75” alsaymışım diyorum.

moshck Çevrimdışı

moshck

Yeni Üye
18 Ocak 2021
6
F Çevrimdışı

farukcandemirel

Yeni Üye
24 Mar 2023
3
37
İyi günler yaklaşık 2 haftadır televizyon bakmaktayım. Şuan vestel 50" q9900 qled ile regal 50r857uq arasında kaldım regalin fiyatı 9000 tl iken vestel 10000 tl civarında. Regalin 9000 tl lik fiyatı halihazırda bütçeyi zorlamaya başladı vestel yerine regal alıp 1000tl kazanca geçmek mantıklımıdır. Veya bunların yerine önerdiğiniz başka bir televizyon varmı?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
İyi günler yaklaşık 2 haftadır televizyon bakmaktayım. Şuan vestel 50" q9900 qled ile regal 50r857uq arasında kaldım regalin fiyatı 9000 tl iken vestel 10000 tl civarında. Regalin 9000 tl lik fiyatı halihazırda bütçeyi zorlamaya başladı vestel yerine regal alıp 1000tl kazanca geçmek mantıklımıdır. Veya bunların yerine önerdiğiniz başka bir televizyon varmı?
Ucuzunu tercih ederdim. Aynı TV . Aradaki farkla da TV stick alırdım. Yada para biriktirip Apple nin box sini alırdım

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
arada hiç fark yokmu yani
Arada fark olmaz. Aslında fark var diye firmalar yapar bu bir pazarlama şeklidir. Markanın adını değiştirir. Modelin adını değiştirir. Aynı donanıma sahip TV yi 10 model çıkarır. Bunu dünya markalarıda yapar.
Kısaca epey gibi siteler. İnceleme adında yerler yada YouTube daki incelemeler adında bunların hepsi çoğu satış yeridir . Mağaza daki satıcı nasıl ovuyorsa TV böyle şöyle iyi sd yayını HD çeviriyor uçuk kaçık bunun gibi onlarca şey söylüyorsa malını satmak için. Bunlarda sanal mağaza ve sanal satıcı.
Olede gecmedigin sürece LCD ler özellikle giriş ve yerli markalar aynı kalitede olur . Bundan emin olabilirsiniz

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Hocam bu tvlerde ram olayı çok önemli mi ? Ya da ne yaparken çnemli olur? Bahsedilen toshibayı ben de almayı düşündüm ama android olunca eski samsunglar gibi kasar mı acaba dedim açıkçası
TV lerde kullanılan soc iyi değil Mediatek alırlar. Bu firmada ürünü urettikten sonra 3 yıl yazılım desteği verir. Kendinize herzaman iyi bir TV box alın.

Geri
Üst Alt