moshck
Yeni Üye
- 18 Ocak 2021
- 6
Herkese merhaba. Salonda yaklaşık 5m mesafeden izlenecek bir TV almak istiyorum. Genel olarak film/dizi izleme ve arada xboxla oyun oynama için kullanılacak. Kendim incelemelerim sonucu (çok bilgim yok) 55Q60B, 55BU8500 ve 55UA7000 modellerini buldum.
Mediamarkt üzerinden ürün almam gerektiği için özellikle oradaki modelleri incelemeye çalışıyorum. Sizce bu ürünler arasından hangisi seçilmeli? Fiyat olarak aynı seviyede olmayabilirler ama modeli düzgün seçmekten yanayım. Yaklaşık 13K hediye çeki ve 5~6K düzeyinde de ekstra ödemeyle alma ihtimalim var. Tabi fiyat 15K dolaylarında olursa geri kalan miktarı PS5 almak için kullanabilirim
Mediamarkt üzerinden ürün almam gerektiği için özellikle oradaki modelleri incelemeye çalışıyorum. Sizce bu ürünler arasından hangisi seçilmeli? Fiyat olarak aynı seviyede olmayabilirler ama modeli düzgün seçmekten yanayım. Yaklaşık 13K hediye çeki ve 5~6K düzeyinde de ekstra ödemeyle alma ihtimalim var. Tabi fiyat 15K dolaylarında olursa geri kalan miktarı PS5 almak için kullanabilirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.