merhaba tekrar. 2600 ve 50 tl chip para da kazandırarak 55ud9650'i sipariş ettik. bakalım bekliyoruz.
avantajix çek chip para aynı şekilde evet. ama kurulum ücretli bilgini göremedim. sanmıyorum öyle olacağını. bildiğiniz bir durum mu var?aynı tv yi aynı yerden bende aldım tv 2 yıl garantili montaj ücretli bilginiz olsun.
avantajix chip para ve 100 tl kupon indirimi ile aldım.
Hocam fiyat nereden?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buyrun. ama 100 tl çek hala var mı bilmiyorum.ben dün yüklemiştim hesaba.
merhaba. "T" olduğunu nereden anladınız?Bu TV 9650 değil, 9650T modeli. Aradaki farkları biz de merak ediyoruz; neden bu kadar ucuz, normal 9650'ye göre ne farkları var vs. Ado'ya sorduk bakalım, arşam bilgilendirecek.
merhaba. "T" olduğunu nereden anladınız?
(bilmediğim için soruyorum)
teşekkürler.
satıcıyı arayıp sordum vestel tv lerde normalde garanti 3 yıl ve montaj ücretsizdir diye. ürünün 2 yıl garantili ve montajın ücretli olduğu bilgisini verdi. genelde ihraç fazlası veya spot ürünler 2 yıl garantili ve ücretli montaj diye biliyorum. kurulumu kendiniz yapabilirsiniz fatura tarihi itibari ile garanti başlar.
Kredi kartı bazı sınırlamalar mı geliyor TV için 6 ay taksit yerine 3 ay taksitle olucak. Bu yüzden TV almak yani taksitle almak zorlucak gibi TV fiyatları bu kadar yuksekken
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Model bu mudur dersiniz?