B
beyzabetül
Aktif Üye
- 24 Tem 2018
- 472
aklımda 55sj850 v var.biraz pahalı.ama lg debellek yetersızlığı sorunundan bahsediliyor.bunun çözümü yokmu?
Sorunsuz/Çözümsüz TV Yokaklımda 55sj850 v var.biraz pahalı.ama lg debellek yetersızlığı sorunundan bahsediliyor.bunun çözümü yokmu?
Ado, hocam eski mb120 anakartlıda olsa 2650 tl ye geldiği için soruyorum 55ud9650 alınırmı sizce. Mb130 anakart ile arasında çok fark varmı sizce
Eyvallah üstad teşekkürlerMB120 anakart olmasına rağmen WCG+HB+2200hz ile elbette bu ürün de bir 9650 olduğunu ortaya koyuyor.
Ben ''Alınmaz'' diyemem elbette lakin
1- MB120 lerde ileride yazılım desteği kesileceğini unutmayınız
2- MB130 düz değil de E olanına göre eksileri var elbette
Rica ederim azizimEyvallah üstad teşekkürler
ama parasıda can yakıyorSorunsuz/Çözümsüz TV Yok
SJ8 serisi candır
Ado hocam merhaba, sırf görüşünüzü almak için foruma üye oldum
hocam şimdi yeni evlendim evime bir televizyon almak istiyorum. bütçem 3000 civarı. mu7000 iyi demişsiniz yukarılarda. başka öneriniz ne olur acaba? akıllı tv olup olmaması konusunda da bile net değilim aslında. genellikle de tvye flash takıp film izlemeyi düşünüyoruz.
ek olarak bu sorum genel teknoloji marketlerinde banka kredi kullandırtma olayı devam ediyor mu?
cevabınıza şimdiden teşekkürler hocam
ama parasıda can yakıyor
aynı özellıkte ,aynı görevi gören daha uygun model yokmudur ?yani marka olması gerekmez
mesela telefonda özellık olarak s8 ile neredeyse aynı özellıkte xiaomi 6 var.ama fiyat olarak aralarında dağlar kadar farvar.xiaomi6 pek duyulmadığında smasung 8 tercıh edılıyor
ıyı aksamlar Adem bey bu ay içinde bır tv alıcagım aslında beklımedeydım yenı tv lr için ama bu taksıt sayısı sınırlama gelecegınden vd taksıtle alıcagım için tv alımını hızlandırdım bütce 3000 tl gecmemesi işim dolayısıyla gidecegim il e de 49-55 ınc tv düşünüyorum evdekı tv 48ınc gönlüm 55 ınc ama cokmu büyük olur bılemıyorum , benım tv de aradıgım fılm dızı ınternet vs görüntüsü ıyı olsun
( diger tv ua 9300 tv masaallah 3. yıla gırıcek , menü kullanıslı , görüntü ıyı renkler güzel, bılmıyorum wcg v s var mı? ) belkıde hdr , wcg v s tv ler daha ıyıdir ama onlarıda bulmak için kod vs gereklı . Biliyorum siz pek tavsiye vermeyı sevmıyosunuz ama yardım ederseniz sevinirim,
Tesekkür ederim.
50 mu 7000 (3100 tl)
55 ud 9300 (3050 tl) - 49ud 9300 ( 2400tl )
toshıba u 7763 (3300 tl) - 6763
49 ud 9400 (2800 tl)
Ado bey hayırlı akşamlar.sizden bir tavsiye rica edecektim.tv almayı düşünüyorum.kararsız kaldım.
Samsung 50mu7000
Philips 55 pus6412
Arasında kaldım.bütce olarak .
Sizin tavsiyeniz derin tecrübeleriniz çok önemli benim içim