Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Hz değerinin yüksekliği, fake refresh rate değerinin iyiliğini anlatır ancak işin içine reklam giren her teknolojik unsurda olduğu gibi bunda da artık inandırıcılık kalmadı zira eskiden dinamik kontrast oranında oynanan oyunlar şimdi bu verilerde oynanıyor. Belli bir noktadan sonrasını insan gözü zaten algılayacak kapasitede değil, o zaman bu değer 30.000 olsa ne olurtvdeki ışık sızma olayı telefonlardaki gibiyse sıkıntı olmaz.yani telefonda ışık hızmasını farkemedima.ama bir tane videoda bariz gözüküyordu yada farklı birşeydi
teşhir ürün almayı düşünmüyorum.sadece kargoyla bana gönderilecek ürünün teşhir ürünü olup olmadığını nasıl anlarım diye sormuştum.yada şöyle diyim.daha önce denenmişsonra iade edilmiş ürünleri de almak istemiyorum.bunu kendim nasıl anlayabilirim.ve
sizin önerebileceğiniz 139 ekran sorun yaratmayacak tv önerileriniz neler ?
birde bu hz değerleri çok önemlı mı?yani bazı lg modellerde hz 3200ye kadar çıkıyor.diğer markalarda düşük kalıyor.yani karşılaştırdığımda bu hz değerler genelde farklı oluyor.pahalı tv lertde bakıyorum bu rakam yüksek gözüküyor