Merhaba.
Forumunuzu yeni buldum. biraz danışmak isterim sizler de müsaitseniz. VESTEL 50fa8200 kullanıcısıydım. Fiyat açısından ve çift ekran diye almıştım. Memnundum, sorun çıkarmadı. İnterneti berbattı ama ps4 var oradan yola devam ettik. Digiturk+ kullanıcısıyım. Teknoloji de severim. Şimdiki TV'mi 4K istediğim için elden çıkardım. Digiturk'te maçlar ve belgesel kanalları, netflix 4k , internetten yoğun film, youtube gibi ihtiyaçları giderecek ps4 ile uyumlu 55 inç TV arıyorum. Ambilight beni hep çekmiştir ve daha olay çok taze olduğu için dün karşıma 55pus7803 çıktı.Bu bağlamda sizleri buldum. Vestel gibi herkesin burun kıvırdığı fakat benim de F/P olarak çok kişiye tavsiye ettiğim bir markaya önyargısız yaklaştığınızı görünce samimiyetinize inanarak forumdakilere danışmak istedim.
Öncelikle Vestel'de nokta atış yapacağım bir model var mıdır sizce? Ayrıca 55pus7803'ü gördünüz mü hiç, test ettiniz mi nasıldır? Gönül ister SONY almak ama 6500 TL civarı bana fazladır.
NOT: Cevap verirseniz sevinirim, vermezseniz forumu dünden beri didik didik ediyorum. Kafa çok karıştı, gidip eski tv'yi geri alırım
şaka bir yana yoğunsunuz, cevap beklemek çok hakkımız değil.
Şimdiden teşekkürler. İyi yazışmalar.