Ürün bugün geldi. Renkleri falan güzel hoşuma gitti. Ama 10bit 165hz panel kullandıktan sonra 60HZ pek güzel gelmedi gözüme ve 43" gerçekten çok büyük. Monitör eline geçmeden insan pek hayal edemiyor ama 32 maksimum bence monitör için.
Smart özellikleri çok iyi, netflix kalitesi muazzam. 4.2.2 modunda 12bit desteği var. SRGB 'de 8bit Tam aralık. 4.4.4 de de 8bit.
Forza oyununda 60HZ / FPS problem olmadı fark etmedim bile ama CSGO da nedense aşırı belli düşük HZ. İlginçtir görüntüde hiç yırtılma olmuyor. Nvidia denetim masasında gsync olarak gözüküyor monitör. Anormal yırtılmaya rastlamadım açıkçası. Ama ghosting çok fazla. Menüyü aşağı yukarı gezdirirken yazılar sonradan geliyor. Amloed ekranlı telefonlardaki gibi.
Büyüklüğü yüzünden iade edebilirim gibi duruyor şu an. Çünkü duvara asmadan olmaz bu biraz daha mesafe lazım ama 60hz e alışır mıyım elimde kalsın mı tv niyetine bu fiyata ona karar veremediğim için vesa200 aparat alıp asasım da gelmedi, iade edersem elimde kalacak askı aparatı. Masada ise bu büyüklük ile emanet getirip koymuşum gibi duruyor. Aklımda deli sorular. En azından 75 ya da 100hz falan olaymış şu panel.
5500 bandında, laptoptaki gibi; IPS, en az 100hz, mümkünse 10bit renk doygunluğu iyi, tam mat ekran, 4k/2k bir ekran arıyorum ama bulamadım. Tavsiyeleriniz varsa açığım.