Merhabalar, öncelikle herkese selamlar, Benim acil bir tv almam gerekiyor fakat çok kararsız kaldım. 25-30K bütçem var. Normalde 75 inç , fiyatının yüksek kalma ihtimaline göre 65'' iyi bir tv almak istiyorum. Normalde Oled panel cihaz almak istiyorum fakat yanma problemi korkutuyor. Kullanım alışkanlıklarımız digitürk turksat üzerinden karasal yayın, netflix vb. yayınlar, ps5 ve maç yayınları olarak belirtebilirim. Karasal yayın izleneceği için Oled panel doğru gibi gelmiyor veya sizlere sorayım doğru mu diye
Daha fazla araştırma yaptığımda da bu alışkanlıklara göre Va panel almam gerekiyor gibi gözüküyor ama emin olamıyorum. Lg Qned tv ye çok yükseldim ama o da ıps panel bildiğim kadarı ile. Oled harici bu fiyatlara ne almalıyım? Yada ne alabilirim? Yani LG den qned mi nanocell mi? Samsungtan NeoQled mi yoksa Sony den XR mı almak gerekiyor. . Aslında bir kaç model belirledim kafamda ama gerek servis, gerek problem yüzdeleri, gerekse hangisinin daha iyi bir seçim olacağına bir türlü karar veremedim. Lg Qned mini led tv ye çok yükseldim ama emin olamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Belirlediğim tvleri aşağıda paylaşıyorum. Acil olarak ürün almam gerekiyor. Şimdiden çok teşekkürler. Saygılar.
Adem Helvacı abime de yazdım ondanda geri dönüş bekliyorum.
LG 75QNED916PA LG 75NANO916PA Samsung 75QN85A Sony XR-75X90J
LG 65QNED916PA Samsung 65QN90A