A Çevrimdışı

atlas07 

Aktif Üye
7 Kas 2021
116
38
merhaba 10 bin tl civarına alınabilecek 55 inc boyutunda lg samsung sony gibi bilindik markalardan ne alınabilir ?

B Çevrimdışı

brsaydn907

Yeni Üye
6 May 2022
3
39
Merhabalar, öncelikle herkese selamlar, Benim acil bir tv almam gerekiyor fakat çok kararsız kaldım. 25-30K bütçem var. Normalde 75 inç , fiyatının yüksek kalma ihtimaline göre 65'' iyi bir tv almak istiyorum. Normalde Oled panel cihaz almak istiyorum fakat yanma problemi korkutuyor. Kullanım alışkanlıklarımız digitürk turksat üzerinden karasal yayın, netflix vb. yayınlar, ps5 ve maç yayınları olarak belirtebilirim. Karasal yayın izleneceği için Oled panel doğru gibi gelmiyor veya sizlere sorayım doğru mu diye :) Daha fazla araştırma yaptığımda da bu alışkanlıklara göre Va panel almam gerekiyor gibi gözüküyor ama emin olamıyorum. Lg Qned tv ye çok yükseldim ama o da ıps panel bildiğim kadarı ile. Oled harici bu fiyatlara ne almalıyım? Yada ne alabilirim? Yani LG den qned mi nanocell mi? Samsungtan NeoQled mi yoksa Sony den XR mı almak gerekiyor. . Aslında bir kaç model belirledim kafamda ama gerek servis, gerek problem yüzdeleri, gerekse hangisinin daha iyi bir seçim olacağına bir türlü karar veremedim. Lg Qned mini led tv ye çok yükseldim ama emin olamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Belirlediğim tvleri aşağıda paylaşıyorum. Acil olarak ürün almam gerekiyor. Şimdiden çok teşekkürler. Saygılar.
Adem Helvacı Adem Helvacı abime de yazdım ondanda geri dönüş bekliyorum. :)

LG 75QNED916PA LG 75NANO916PA Samsung 75QN85A Sony XR-75X90J

LG 65QNED916PA Samsung 65QN90A

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
Merhabalar, öncelikle herkese selamlar, Benim acil bir tv almam gerekiyor fakat çok kararsız kaldım. 25-30K bütçem var. Normalde 75 inç , fiyatının yüksek kalma ihtimaline göre 65'' iyi bir tv almak istiyorum. Normalde Oled panel cihaz almak istiyorum fakat yanma problemi korkutuyor. Kullanım alışkanlıklarımız digitürk turksat üzerinden karasal yayın, netflix vb. yayınlar, ps5 ve maç yayınları olarak belirtebilirim. Karasal yayın izleneceği için Oled panel doğru gibi gelmiyor veya sizlere sorayım doğru mu diye :) Daha fazla araştırma yaptığımda da bu alışkanlıklara göre Va panel almam gerekiyor gibi gözüküyor ama emin olamıyorum. Lg Qned tv ye çok yükseldim ama o da ıps panel bildiğim kadarı ile. Oled harici bu fiyatlara ne almalıyım? Yada ne alabilirim? Yani LG den qned mi nanocell mi? Samsungtan NeoQled mi yoksa Sony den XR mı almak gerekiyor. . Aslında bir kaç model belirledim kafamda ama gerek servis, gerek problem yüzdeleri, gerekse hangisinin daha iyi bir seçim olacağına bir türlü karar veremedim. Lg Qned mini led tv ye çok yükseldim ama emin olamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Belirlediğim tvleri aşağıda paylaşıyorum. Acil olarak ürün almam gerekiyor. Şimdiden çok teşekkürler. Saygılar.

O fiyata çıkarsam Sony alırım. Motion handling dedikleri kavramda çok iyi.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
merhaba 10 bin tl civarına alınabilecek 55 inc boyutunda lg samsung sony gibi bilindik markalardan ne alınabilir ?
Zaten modelleri
AU7xxx-8000-9000 Samsung
UP75-77-80 Nano 756 LG
X80-81 Sony
Bunlar var bu modellerde görüntü kaliteleri aynı olur donanımları. Smartlari değişik bunda kararınızı verin.

Sony modelleri IPS
Samsung 7 ve 9000 Va 8000 karışık olanı piyasada IPS
LG up kar IPS 756 karışık olanı Va genelde

Bunlar genelde 65 inç arka bölgesini 75 inç lere aynı şekilde uygular. Ben sana 65 inç tavsiye ederim.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

skrgltkn

Yeni Üye
2 May 2022
5
29
merhaba arkadaşlar TCLP725 modelinin panel ve ana kart bilgilerini öğrenebilir miyim? Ayrıca bu tvyi alıp deneyimlerini paylaşacak birisi var mı? Şu an 8bin tl civarında bu tv. F/p olarak sizce parasının hakkını veren bir tv midir? Değilse önerebileceğiniz başka bir tv modeli var mı şimdiden teşekkür ederim

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
merhaba arkadaşlar TCLP725 modelinin panel ve ana kart bilgilerini öğrenebilir miyim? Ayrıca bu tvyi alıp deneyimlerini paylaşacak birisi var mı? Şu an 8bin tl civarında bu tv. F/p olarak sizce parasının hakkını veren bir tv midir? Değilse önerebileceğiniz başka bir tv modeli var mı şimdiden teşekkür ederim
Realtek işlemci kullanır. 4 çekirdekli 2 ram 16 depolama, Va panel kullanır

A Çevrimdışı

arifakinti

Yeni Üye
8 Şub 2018
45
Merhaba arkadaşlar, Daweeo 55DM54U TV almıştım. 1 adet ölü piksel çıktı. Servis geldi foto çekti gitti. Bugün de Manisa alan kodlu bir numaradan aradılar ve Toshiba 55UL2063DT değişim teklif ettiler. Biraz araştırma yaptım lakin TV hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan yok mu hiç bu TV hakkında? Hangi panel hangi anakart kullanır?

Adem Helvacı Adem Helvacı By_Trol By_Trol F fikoloji TEKNOwest TEKNOwest

E Çevrimdışı

emregiray67

Yeni Üye
18 Mar 2022
20
31
16518485977303339433230730303771.jpg

IMG_20220506_165756.jpg

Daewoo 55dm54u kurulum yapıldı bugün geldi biraz soluk geldi renk tonunu ve parlaklığı arttırsın ölü piksel farkedemedim fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum

Z Çevrimdışı

zafer0305 

Yeni Üye
19 Eyl 2019
27
33
Selam arkadaşlar,

49ud8200 Televizyonumum iç paneli kırılınca servise götürdüm. Panelin fabrikada olmadığını ücret farkı ödeyerek üst model sıfır tv verebileceklerini söylediri. Kabul ettim eski tv'yi teslim ettim. 2 gün sonra fabrika dönüş yapmış, Serviste beni aradı 4557 tl karşığılında 50ua9600 modelinin alabileceğimi söyledilir. Fabrikanın ibanına ödeme yaptım. Sizce nasıl, Mantıklı olmuşmu.

H Çevrimdışı

HknTkty

Yeni Üye
12 Mar 2022
19
42
selamlar.ben de bu tv yi almayı düşünüyorum ama en ucuz olarak 9100tl ye amazonda gördüm 8bin civarına nerede satılıyor acaba paylaşabilirmisiniz?

S Çevrimdışı

skrgltkn

Yeni Üye
2 May 2022
5
29
Geri
Üst Alt