Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Peki hocam kullanım alışkanlıklarımı bir önceki mesajımda belirtmiştim. Digitürk turksat üzerinden karasal yayın, maç yayınları, netflix vb. yayınlar, ps5 olarak belirtebilirim. Günlük rutinde hafta içi bu kullanımlar akşam iş dönüşü 19:00-20:00 arası karasal yayın olarak tv açılacak max 00:00 veya 01:00 e kadar açık kalacak. Hafta sonu da karışık kullanım olarak aralıklı 10-12 saat açık kalacak şekilde olacak.
Şimdi bu kullanıma göre Oled alırsam burn sorunu yaşar mıyım? Çünkü oledi gördükten sonra o paraları diğer panellere gerçekten ödemek istemiyorum. ama bir yandan burn muhabbeti canımı sıkıyor. Bu kullanım alışkanlıklarıma göre uygun ise aslında oled almak istiyorum. Düşünceniz nedir? sizce ne yapmayalım? Bu arada olurda oled alın derseniz
hangi marka modele bakmalıyım sizce? yine belirlediğim iki marka ve modeller mevcut
LG C1 veya G1 evo 65inc
Sony A80j
Tekrar teşekkürler.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. tavsiyenizi dikkate alacağım.
Peki hocam kullanım alışkanlıklarımı bir önceki mesajımda belirtmiştim. Digitürk turksat üzerinden karasal yayın, maç yayınları, netflix vb. yayınlar, ps5 olarak belirtebilirim. Günlük rutinde hafta içi bu kullanımlar akşam iş dönüşü 19:00-20:00 arası karasal yayın olarak tv açılacak max 00:00 veya 01:00 e kadar açık kalacak. Hafta sonu da karışık kullanım olarak aralıklı 10-12 saat açık kalacak şekilde olacak.
Şimdi bu kullanıma göre Oled alırsam burn sorunu yaşar mıyım? Çünkü oledi gördükten sonra o paraları diğer panellere gerçekten ödemek istemiyorum. ama bir yandan burn muhabbeti canımı sıkıyor. Bu kullanım alışkanlıklarıma göre uygun ise aslında oled almak istiyorum. Düşünceniz nedir? sizce ne yapmayalım? Bu arada olurda oled alın derseniz
hangi marka modele bakmalıyım sizce? yine belirlediğim iki marka ve modeller mevcut
LG C1 veya G1 evo 65inc
Sony A80j
Tekrar teşekkürler.