İyi yapıyorsun.Hocam bütçeyi artırdık 14750 TL ye Sony xh9005 almayı düşünüyorum önerir misiniz ya da bu rakamlara daha iyisi var dediğiniz bir model olur mu?
İyi yapıyorsun.Hocam bütçeyi artırdık 14750 TL ye Sony xh9005 almayı düşünüyorum önerir misiniz ya da bu rakamlara daha iyisi var dediğiniz bir model olur mu?
hocam cihaz kalmamış biraz daha zorlasak samsung 55qn85a nasıldır 17200 tl ye o fiayat değer mi onun yerine oled lg c1oled ya da b1 olabilir mi oled de ekran yanığı sıkıntısı başımıza dert olur mu?İyi yapıyorsun.
10 k başladın 20 bine doğru gidiyorsun.hocam cihaz kalmamış biraz daha zorlasak samsung 55qn85a nasıldır 17200 tl ye o fiayat değer mi
öyle oldu valla olmuşken iyisi olsun dedi aile10 k başladın 20 bine doğru gidiyorsun.
Oled al. C1 de olur A1 de. C1 in avantajı A1 den daha yüksek parlaklığı var hdmı port lari 2.1. 100 hz lik.öyle oldu valla olmuşken iyisi olsun dedi aile
a1 pek göremedim genellikle b1 var ona ne dersin bir de ekran yanığı sorunu çözüldü mü başımıza dert olur mu senceOled al. C1 de olur A1 de. C1 in avantajı A1 den daha yüksek parlaklığı var hdmı port lari 2.1. 100 hz lik.
Arada fark yoksa C1 ile C1 al. Çoksa A1 de olur.
İzleme şekli nasıl olacak. TV yia1 pek göremedim genellikle b1 var ona ne dersin bir de ekran yanığı sorunu çözüldü mü başımıza dert olur mu sence
valla akşam 5 den sonra gece 12 ye kadar hep çalışır gündüzleri de en az 2 saat çalışırİzleme şekli nasıl olacak. TV yi
Oled alvalla akşam 5 den sonra gece 12 ye kadar hep çalışır gündüzleri de en az 2 saat çalışır
c1 b1 a1 fiyata göre mi karar vermek lazımOled al
TV yi kumandan kapat. Fişi çekme. Bişey olmaz
Aralarında 55 inç lerde oled de. Fazla fark yok galiba bakarsın. Ben C1 i öneririm. B1 ile A1 den daha yüksek parlaklığa ulaşır.c1 b1 a1 fiyata göre mi karar vermek lazım