B_O_S_S
Yeni Üye
- 5 Tem 2018
- 12
- 42
Sorun da o zaten azizim. Bayi canı ne isterse onu sarmasın, yıllarca keyif ile tv izleyin istiyoruz
Adem Hocam merhaba, izninizle sizden iki konuda bilgi almak istiyorum.
Hocam 3 yıl önce aldığım LG LB652V televizyon da arızalanma şekli şöyle oldu. Ev de bir tane üçlü priz vardı ama kısa devreliymiş bunu bilmeden televizyonun fişini prize taktığım anda TV den PAAT diye bir ses çıktı ve TV bir daha açılmadı.
Televizyonun power ışığı yanıyor ve televizyonu açmaya çalıştığımda kırmızı ışık sanırım 8 kere falan yanıp sönüyor ve bunun dışında herhangi bir tepki vermiyor. Acaba arızanın sebebi nedir? Umarım bu tip konularda tecrübeniz vardır ya da bu sorunun ne olduğuna dair çevrenizde bilgi alabileceğiniz servis vs. bir yer vardır çünkü ben aylardır bunun cevabını net olarak bulamadım. Tamirciler zaten cevap vermiyor çünkü ellerine düşürüp 300-500 TL hesap çıkarma derdindeler.
Arıza Main Board mı yoksa Power Board dan mı kaynaklanıyor anlasam internetten aynı boardu almak istiyorum ama dediğim gibi aylardır bekliyorum.
Bir de 2.000 TL civari bir TV almak istiyorum. Bu rakama uygun F/P ürünü bir Vestel veya alt markalarından birini almak niyetindeyim. Belki Bim den bulabilirsem JVC LT-49VU73T veya buna muadil diğer Vestel markalarını arıyorum. Aslında 4K ve Smart çokta önemli değil yani bu özellikler dışında yeni ve güncel anakarta sahip farklı bir ürünü de almaya açığım.
Sizden ricam ilk sorumdaki arıza konusunu da mümkün olduğunca dikkate alarak beni bilgilendirmeniz. Ben de böylece arızalı parçayı alıp TV yi ayağa kaldırabileyim.
Saygılar ve bu kadar yardım talebine dönüş yaptığınız için teşekkürler.