7303 ü aldığımda çalışma saati ve mağaza çalışma saati 0 dı.Direk 0 olması gerek değil mi ? Yoksa 1-2 saat açık olduysa sıkıntı olur mu ?
peki hocam hangi panel daha iyi. 49UD9300'ÜN siyahı grimsi sisli idi, UD8400'ün ise siyahı çok güzeldi. Saydığınız panellerden hangisi siyahı daha iyi verenidir.Selamlar;
49UD8400 deki handikap, gördüğünüz tv ile size gelecek tv nin aynı olup olmayacağının belli olmaması durumudur zira, aynı modelde hem SAMSUNG VA hem de LG IPS panel kullanılmış durumdadır
televizyon geldi o menüyü açtı 1 yazıyodu ? sıkıntı yok dimi ?7303 ü aldığımda çalışma saati ve mağaza çalışma saati 0 dı.
Tabiki de Ado bey bu forumda inanılmaz bir arkadaşlık aile ortamı gördüm, hepinize çok teşekkürler o yüzden.Ben ufakta olsa katkı sağlayabilirsem ne mutlu bana.O zaman şöyle başlayalım kafamda şöyle birşey düşünüyorum,bakalım yarın olanlarla da karşılaşıtırım.
Kapıdan girer girmez ürünü sökmeye başladıkları an arkadaşlar haberiniz olsun ben promotörünüzde söylediği gibi ilk başta ne kadar açık kaldığını,daha sonra gerekli testleri yaptıktan sonra sağlamdır diye imzamı atarım bu konudan baştan anlaşalım diyecem.Auuu yapmaları durumunda diğer türlü asla imza atmayacam bilginize falan diyecem.Tahminim biz bilmiyoruz tarzı şey diyebilirler, teknik servis olan sizsiniz o menüye nasıl gireceğinizi neler yapabileceğiniz falan gerekirse telefonla arayın sorun internetten bakarız yaparız yani bilmemeniz beni ilgilendirmez diyecem ve diğer testler zaten bende hazır onları birlikte yapıcaz diyecem.Yine bilmiyoruz diye ısrar ederlerse en kötü ürünü geri götürün ben istemiyorum diyecem yada başka bilen bir servis gelsin diyecem.
Ve televizyonu kafana yiyicen
Şaka şaka, vallahi alem adamsın, Brezilya dizisi gibi, Bir sonraki bölümü heyecanla bekliyorum.
Hemen devam edeyim hahaVe televizyonu kafana yiyicen
Şaka şaka, vallahi alem adamsın, Brezilya dizisi gibi, Bir sonraki bölümü heyecanla bekliyorum.
Sorun da o zaten azizim. Bayi canı ne isterse onu sarmasın, yıllarca keyif ile tv izleyin istiyoruzÜstadım IPS panel tepkime süresi ile ilgili notlarını yeni okudum, 48R6520f ye tekrar mı dönem bilemedim. Bu arada JVC49VU73T ye denk geldim, aklım yeniden çorba oldu. Ne zormuş TV almak, eskiden gider bayi ne verirse onu alırdık
Sorun yok.televizyon geldi o menüyü açtı 1 yazıyodu ? sıkıntı yok dimi ?
Ado bey yukarı yazdım ama görmediniz banding tv test te yukarıda yazdığım gibi özellikle gri beyaz ekranda ekranın ortalarında daha çok belirmek üzere gri siyah tarzı üzerden çizgiler geliyor,bu normal miSorun da o zaten azizim. Bayi canı ne isterse onu sarmasın, yıllarca keyif ile tv izleyin istiyoruz
7303 ile ilgili ilk mesajımda da belirtiğim gibi ben de hafif banding var (ya da kirli ekran efekti) çok belirgin değil.
Ado üstadım gözünden kaçmasın 4 modelden birini bugün gün içerisinde alacağım, desteğini rica ediyorum son kez.S Serhat, Ado üstadım bir tane A101 de 49L2863 ü buldum fakat IPS panel tepkime süresi ile ilgili notlarını yeni okudum. Hareketli görüntüde bozulma ve gölgeleme hadisesi beni rahatsız ediyor. Bu arada JVC49VU73T ye denk geldim, aynı A101 de 50inch UHD Toshiba da vardı, aklım yeniden çorba oldu bu üç üründen en mantıklısı yine de 2863 müdür?