Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Selamlar;Arkadaşlar merhaba, adım orhan aranıza bugün katıldım. Geçtiğimiz günlerde eşyalı olarak kirayacağımız eve vestelin 40FD7300 tv'sini aldık, sonradan da evdeki eski tv yi kiralık eve koyup vesteli kullanmaya karar verdim. Televizyondaki netfix beni benden aldı, çok hoşuma gitti, ama 40 ekran çok küçük geldiği için cayma hakkımo kullanıp iade ettim Ve 50 inçlik modelini sipariş verdim. ama bu kez de siparişimden başka bir ürünü 4k'lı ama smart olmayan bir modeli gönderdiler, üstelik gelen tv benim siparişimden daha pahalı bir modeldi onu da iade ettim. Şimdi vestelin kumandasında netfix tuşu olan 4k bir modelini almak istiyorum ve bu yöndeki tavsiyelerinizi bekliyorum. Başta 49ud9300 düşünmüştüm ama mağazadaki teşhirlerde renkleri soluk ve sisli geldi özelliklede 49ud8400 kıyasla o yüzden 49ud8400 almaya karar verdim gibi son durumda. Sizin yorumunuz ne olur? Tv yi netfix ve film izlemek için alıyoruz. İleride belki konsol da alabiliriz.
49UD8400 deki handikap, gördüğünüz tv ile size gelecek tv nin aynı olup olmayacağının belli olmaması durumudur zira, aynı modelde hem SAMSUNG VA hem de LG IPS panel kullanılmış durumdadır