Bütçenizi ve tv'den beklentilerinizi de belirtirseniz, daha iyi öneride bulunabilirler. Ağırlıklı olarak hangi amaç için kullanılacak mesela; uydu yayını mı, maç mı, film mi izlenecek, netflix/amazon gibi uygulamalardan 4k stream edilecek mi, tv'de konsol oyunu oynanacak mı vb.75 inch Arçelik A75 A870G modelini almayı düşünüyorum ama olumlu ya da olumsuz görüş bildirecek kimse olur mu?
Selamlar, bir tavsiye isteyeceğim sizden. 4000 lira bütçem var. 100-200 artabilir. Bir süredir araştırıyorum 43 inch tv için bir kaç model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ?
Vestel 43UA9600 43" 4K ANDROID TV / 3800
Philips 43PUS7505/62 / 3800
LG 43UN71006LB ( Bu aralarında en pahalı olan. Değer mi ? ) / 4300
Benim aldığım böyleydi. İade ettim. Sizin alacağınız sorunsuz olabilir. Karar sizin.
Bütçe maksimum 10 bin lira. Daha çok uydudan normal kanallar, belgesel kanalları ve netflix.. Konsol oyunu nadir olabilir ama öncelik diğerleri.. 9600 lira civarına alsam bu tv yi mantıklımıdır ?Bütçenizi ve tv'den beklentilerinizi de belirtirseniz, daha iyi öneride bulunabilirler. Ağırlıklı olarak hangi amaç için kullanılacak mesela; uydu yayını mı, maç mı, film mi izlenecek, netflix/amazon gibi uygulamalardan 4k stream edilecek mi, tv'de konsol oyunu oynanacak mı vb.
Arçelik'in teknik bilgilerine ulaşamıyorum, yüzeysel yazmışlar. 75 inç olduğu için o fiyatlara çok fazla seçenek yok. Alternatif olarak stok bulabilirseniz 70PUS8505/12 bakılabilir. Daha tecrübeli arkadaşlar görünce farklı şeyler de yazabilir.Bütçe maksimum 10 bin lira. Daha çok uydudan normal kanallar, belgesel kanalları ve netflix.. Konsol oyunu nadir olabilir ama öncelik diğerleri.. 9600 lira civarına alsam bu tv yi mantıklımıdır ?
Haklısınız. Ama en azından daha az para verdim diyebiliyorsunuz.Vestel de ağır çöp be kardeşim.
Haklısınız. Ama en azından az para verdim diyebiliyorsunuz.
Maalesef hiçbir ürün etiket fiyatını haketmiyor günümüzde ama el mahkum. Ucuz hiçbirşey yok.az para da para kardeşim.