a101'de 55xh8196 ürününde indirim var. Acaba bu ürün fiyatını hakediyor mu
Bence o fiyatı haketmiyor, 1,5 ay önce 65'lik olanı 8.500'e satılıyordu. Kontrast oranı çok zayıf, full array değil, 10 bit panel değil, ram de 2 gb. Ne bileyim, 7.500 TL verdiğin zaman bir tık daha iyi bir şey almak ister insan.
Estağfirullah hocam kızma olmaz
Öneriniz için teşekkür ederim.
Haklısınız ekonomik koşullar belli, dar bütçede en iyisi olsun istiyoruz ama olmuyor.
Bu düşünceyle Panda panelli olduğunu bile bile 4.299 TL’ye Toshiba 50UA2063DT almaya karar verdim şu anlık.
50UL2063DT’deki MB230 anakartla alakalı yazılanları okuyunca soğudum ve bütçeyi artırarak bunda karar kıldım. Bakalım pişman mı olacağız zaman gösterecek
Sizlerin de yorumunu okumak isterim elbette.
Toshiba konusunda bilgim yok, inşallah alacağınız cihazdan memnun kalırsınız
sony 55xh9077 alarak bu arayışa son verdim. medimarkt 9.199 tl'ye denk geldi.
daha güzeli alamayanların başına diyelim.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben de aynı ürünü sipariş ettim, umarım memnun kalırız
Açıkçası aylarca araştırmama rağmen aynı fiyat bandında bu tv'nin tam dengini bulamadım. İyi bir karar aldığımızı düşünüyorum, inşallah hayırlı olur.
albanez, Gözün aydın, kurtuldun benden
Internet bağlantısı içinde şayet Modem destekliyorsa 5GHz seçin!
2.4GHz genel de ya çok kötü dür ya da kötü dür! sonra komik bir değer görürseniz şaşırmayın
Ethernet de özellikle EU standardı gereği bölge için bu da genel de zayıf hızlar da gelir!
5GHz uzak odalar dan v.s olursa ciddi düşer bu sefer hızınız!
Samsung/Sony nisbeten üst kalite WiFi chipset kullanıyor
Kablonet modemim tam tv'nin yanında, daha stabil bağlantı olur diye direkt ethernet kablosu ile kullanmayı düşünüyorum. Hatta halihazırdaki tv'yi ethernet ile kullanıyorum, bağlantıdan çok memnunum.
Browser" üzerin den ise bence hiç birisine güvenmeyin! ama özellikle RUS sitelerinin 1080p/720p
diye açtığınız FILM ler de zaten o değer de olmadığı için sıkıntı çıkmaz ama KODI ve benzeri uygulama yükleyip de
Addons lar üzerinden 1080p/2160p FILM açtığınız zaman bu yukarıda dediklerimin bir çoğu başınıza bir şekilde gelir
Tarayıcı üzerinden film izlemeye çalışanları anlayamıyorum zaten. Adam bir dünya para verip kaliteli tv alıyor, sonra gidip tarayıcı üzerinden kaçak film izlemeye çalışıyor. Madem o kadar yatırım yaptın, ver ayda 20-30 lira da doğru düzgün izle
Bildiğim kadarıya tarayıcı üzerinden izlediğinizde kaliteli ses de alamıyorsunuz.
BOX kullanıyorsanız bu sorunların çoğunu aşıyorsunuz ama TV ler üzerinden bu işler kısmen biraz sıkıntılı
oluyor ama çoğu insan ...abi paro UHD film izliyorum... deyip de aslında 720 izleyen çok insan biliyorum
veya belki 1080p dir ama o UHD sanıyor!
İlk fırsatta bir tane media player almayı düşünüyorum. Alabilirsem Nvidia Shield, alamazsam amazon fire stick veya roku tv alabilirim. Var mı başka önereceğin bir cihaz ?