L
lordhaseky
Aktif Üye
- 3 Eyl 2020
- 52
- 30
Piyasadan çekti mi Vestel ne yaptıysa hepsiburada dışında satılmıyor.
Dün benim tv uydu yayında mozaiklendi bir iki kez sonra kapandı -açıldı . İnternete bağlı değildi .Televizyon kendi kendine kapanıyor tekrar açılıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Dün benim tv uydu yayında mozaiklendi bir iki kez sonra kapandı -açıldı . İnternete bağlı değildi .
Açıldığında menü açık tı. Sonra tekrar yaptı. İzlerken .
Ben kapattım açtım düzeldi. İnternetten film izledik bugün tarayıcıdan sıkıntı yok .
Bu hali ile bişi diyemez servis. Arızası artınca çağırırız.
L lordhaseky, otomatik güncellemez mi acaba.
Benim de o günden sonra sorun olmadı.Güncel diyor şu anki yazılım versionu için fakat forum da paylaşılan yazılım güncelleme başlığında bir üst versionu mevcut. Bakalım sorun şu an için devam etmiyor olmadı bir güncelleme denerim ileride sorun çıkarsa. Şu an için sorun yokken manuel yazılım güncellemeye gitmek benim için fantezi olur.
Benim de o günden sonra sorun olmadı.
2-3 haftadır cihazı kullanmamıştım şimdi YouTube açmak istedim açılıyor ama ben video açıyor ben de hareket ediyor imleç. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Yazım yanlışları için kusura bakmayın.2-3 haftadır cihazı kullanmamıştım şimdi YouTube açmak istedim açılıyor ama ben video açıyor ben de hareket ediyor imleç. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Uygulamayı kaldırıp yeniden kursanız belki işe yarar2-3 haftadır cihazı kullanmamıştım şimdi YouTube açmak istedim açılıyor ama ben video açıyor ben de hareket ediyor imleç. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazım yanlışları için kusura bakmayın.
2-3 haftadır cihazı kullanmamıştım şimdi YouTube açmak istedim, evet YouTube açılıyor ama ne video açıyor ne de hareket ediyor imleç. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Teşekkür ederim hocamUygulamayı kaldırıp yeniden kursanız belki işe yarar