Techwood 43U902

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
40
Televizyon kendi kendine kapanıyor tekrar açılıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Dün benim tv uydu yayında mozaiklendi bir iki kez sonra kapandı -açıldı . İnternete bağlı değildi .
Açıldığında menü açık tı. Sonra tekrar yaptı. İzlerken .

Ben kapattım açtım düzeldi. İnternetten film izledik bugün tarayıcıdan sıkıntı yok .
Bu hali ile bişi diyemez servis. Arızası artınca çağırırız.

L Çevrimdışı

lordhaseky 

Aktif Üye
3 Eyl 2020
52
30
Dün benim tv uydu yayında mozaiklendi bir iki kez sonra kapandı -açıldı . İnternete bağlı değildi .
Açıldığında menü açık tı. Sonra tekrar yaptı. İzlerken .

Ben kapattım açtım düzeldi. İnternetten film izledik bugün tarayıcıdan sıkıntı yok .
Bu hali ile bişi diyemez servis. Arızası artınca çağırırız.

Benimde şu an problem yok gibi, bekleyeceğiz bakalım. Buna benzer bir sorunu Vestel marka TV'de yaşayan olmuş. Fikoloji abimiz yazılım güncellemesini önermiş tabi ben henüz böyle birşeye kalkışmadım.

L Çevrimdışı

lordhaseky 

Aktif Üye
3 Eyl 2020
52
30
L lordhaseky, otomatik güncellemez mi acaba.

Güncel diyor şu anki yazılım versionu için fakat forum da paylaşılan yazılım güncelleme başlığında bir üst versionu mevcut. Bakalım sorun şu an için devam etmiyor olmadı bir güncelleme denerim ileride sorun çıkarsa. Şu an için sorun yokken manuel yazılım güncellemeye gitmek benim için fantezi olur.

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
40
Güncel diyor şu anki yazılım versionu için fakat forum da paylaşılan yazılım güncelleme başlığında bir üst versionu mevcut. Bakalım sorun şu an için devam etmiyor olmadı bir güncelleme denerim ileride sorun çıkarsa. Şu an için sorun yokken manuel yazılım güncellemeye gitmek benim için fantezi olur.
Benim de o günden sonra sorun olmadı.

L Çevrimdışı

lordhaseky 

Aktif Üye
3 Eyl 2020
52
30
Benim de o günden sonra sorun olmadı.

Hocam wifi yolu ile internete bağlanıyorsanız smart tv üzerinden hız testi yaptığınızda normal aldığınız hızın ne kadarını alabiliyor cihaz? Benim internet normalde 50mbit wifi yoluyla maksimum 12 alabiliyorum. (Telefondan 25 alıyorum) Ethernet kablosuyla bağladım 25 alıyor TV. İlginç.

L Çevrimdışı

lordhaseky 

Aktif Üye
3 Eyl 2020
52
30
Netflix olsun Amazon Prime Video olsun altyazı senkronizasyon sorunu yaşıyorum. Fabrika ayarlarına döndürdüm ama düzelmedi. Altyazılar bazı sahnelerde geç geliyor. (çok sık yaşanıyor) Bu sorunu yaşayan var mı?

İnternetimle mi alakalı diye bir şüphelendim ama PC ve telefonda problem yok.

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
40
L lordhaseky, ,tv nin kablosuz internet hızı modem aynı odada olursa 24 oluyor ( 33 mb hızım var) Şu an modem başka odada 9-16 arası hız alıyorum .Amazon prime izliyorum takılma alt yazıda geçikme yok . Kablolu denemedim.

N Çevrimdışı

nikneyme

Aktif Üye
3 Eyl 2020
99
37
Merhabalar. Bu televizyona bluetooth hoparlör bağlama şansım var mı acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca kullandığınız görüntü ayarlarını paylaşma şansınız var mı ben kendime göre ayar yaptım ama televizyonun tam hakkını veremedim gibi? :)

N Çevrimdışı

nikneyme

Aktif Üye
3 Eyl 2020
99
37
2-3 haftadır cihazı kullanmamıştım şimdi YouTube açmak istedim açılıyor ama ben video açıyor ben de hareket ediyor imleç. Nasıl düzeltebilirim bunu?

2-3 haftadır cihazı kullanmamıştım şimdi YouTube açmak istedim açılıyor ama ben video açıyor ben de hareket ediyor imleç. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Yazım yanlışları için kusura bakmayın.
2-3 haftadır cihazı kullanmamıştım şimdi YouTube açmak istedim, evet YouTube açılıyor ama ne video açıyor ne de hareket ediyor imleç. Nasıl düzeltebilirim bunu?

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
40

Yazım yanlışları için kusura bakmayın.
2-3 haftadır cihazı kullanmamıştım şimdi YouTube açmak istedim, evet YouTube açılıyor ama ne video açıyor ne de hareket ediyor imleç. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Uygulamayı kaldırıp yeniden kursanız belki işe yarar

Geri
Üst Alt