Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yarın bir aksilik olmazsa Vestel qutlet internet sitesinden 1899 TL ye bu TV yi almayı düşünüyorum üstad....
Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?
Olumlu olumsuz yanlarını anlatabilir misiniz lütfen?
Tavsiye eder misiniz yoksa keşke şunu alsaydım....Siz bunu değil de şunu alın vb tavsiyeniz var mıdır?
N11 kampanyasından 1650 tl ye aldım. N11
de aynı satıcı vsoutlet ara sıra indirime giriyor . Yorum ve soru cevap kısımlarını okuyun n11 den.
Bence fiyatına göre çok iyi .
(Siyah performansı kötü ips olduğu için . yerel karartma yok. Birde insan yüz renkleri koyu gibi oluyor baze n bu durum vestel 43u9402 de de var yazlılımla düzelir belki,bazı görüntülerde ) .
Tarayıcıdan film izlerken takılmıyor. Yaygın kullanılan uygulamalar var.@Cenk_33,
Ben ps4 kullanmıyorum o nedenle bilmiyorum . Ama hareketli sahnelerde maç yayınlarında normal izleyici gözüyle sıkıntı yok diyebilirim. Takılma olmuyor.
N11 kampanyasından 1650 tl ye aldım. N11
de aynı satıcı vsoutlet ara sıra indirime giriyor . Yorum ve soru cevap kısımlarını okuyun n11 den.
Bence fiyatına göre çok iyi .
(Siyah performansı kötü ips olduğu için . yerel karartma yok. Birde insan yüz renkleri koyu gibi oluyor baze n bu durum vestel 43u9402 de de var yazlılımla düzelir belki,bazı görüntülerde ) .
Tarayıcıdan film izlerken takılmıyor. Yaygın kullanılan uygulamalar var.@Cenk_33,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben ps4 kullanmıyorum o nedenle bilmiyorum . Ama hareketli sahnelerde maç yayınlarında normal izleyici gözüyle sıkıntı yok diyebilirim. Takılma olmuyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Gayet uygun fiyata almışsınız ne zaman aldınız acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biraz önce n11'deki soru cevap kısmına baktım da 1400lü fiyatlardan bahsedenler vardı bayağı iyi kampanya yapmışlar anlaşılan. Şimdi bize TV acil lazım olunca kampanya da denk gelmez
Kanal üstünde sağ yön tuşuna basıp duzenleye gelip ok deyin numarayı verin.
Not; tkgs kurulumu yapılmış ise taşınmaz bu nedenle oncelikle menü>kurulum>tkgs durumu kapalı yapınız.
Kanal üstünde sağ yön tuşuna basıp duzenleye gelip ok deyin numarayı verin.
Not; tkgs kurulumu yapılmış ise taşınmaz bu nedenle oncelikle menü>kurulum>tkgs durumu kapalı yapınız.
Techwood kullanan arkadaşlar SSIPTV uygulamasını bir türlü kısayol olarak ekleyemedim anamenüye, appstore uygulamasına girmeden girmiyor. Yapabilen var mı?