ios işletim sistemliler bağlanmıyor maalesefBugün kendi telefonumu (iPhone SE 2) tv'ye bağlayayım dedim, telefon televizyonu bulamadı. Başka telefonla denedim sorunsuz biçimde bağlandım TV'ye. Nasıl bir yol izleyebilirim telefonu bağlamak için?
Hayattaki şansım bu işte. Teşekkür ederim yorumunuz için.ios işletim sistemliler bağlanmıyor maalesef
Techwood 43u902 yi 2 yıldır kullanıyorum çok iyi TV tavsiye ederim kesinlikle paneli LG anakartı da MB130E PS4 PRO da ve PC de monitör olarak kullanıyorum 4K bir şekilde bu zamana kadar bir sorun yaşamadım Dolby Vison HDR 10 gibi özellikleri de cabası ben zamanın da çok uygun fiyata almıştım şu an bu ayarda TV ler 7-8 bin TL den satılıyor ve modlamak isterseniz modlanmıyor da yeni anakart lar ben öneriyorum almanızı ama son karar yine size kalmış.Techwood 43u902 almayı düşünüyoruz uzun kullanımda nasıldır 4k ve smart tv si beni icine cekti panel kalitesi falan iyi mi ilerde sorun yaratir mi?
Netflix gibi yerlerde film izlerken kasma donma oluyor mu? Birde tarayıcısı eski sürüm tarayıcılardan mı?Techwood 43u902 yi 2 yıldır kullanıyorum çok iyi TV tavsiye ederim kesinlikle paneli LG anakartı da MB130E PS4 PRO da ve PC de monitör olarak kullanıyorum 4K bir şekilde bu zamana kadar bir sorun yaşamadım Dolby Vison HDR 10 gibi özellikleri de cabası ben zamanın da çok uygun fiyata almıştım şu an bu ayarda TV ler 7-8 bin TL den satılıyor ve modlamak isterseniz modlanmıyor da yeni anakart lar ben öneriyorum almanızı ama son karar yine size kalmış.
Yok donma kasma olmuyor Web tarayıcı eski sürüm değil.Netflix gibi yerlerde film izlerken kasma donma oluyor mu? Birde tarayıcısı eski sürüm tarayıcılardan mı?
Teşekkürler.Yok donma kasma olmuyor Web tarayıcı eski sürüm değil.
Selamlar.Bu tv yi bende kullanıyorum şimdiye kadar herhangi bir olumsuz durum yaşamadım genel olarak zgemma h7s cihazımla kullandığım için tv de uydu kısmı haricinde pek işim olmuyor yalnız bir iki kez wifi bağlantısı yapmıştım her tv açıp kapandığında wifi şifresini tekrar girerek bağlantı yapmak zorunda kaldığım için smart kısmıyla pek barışık değilim sizde böyle bir durum oluyormu bağlantıyı sürekli tutmak için yapılamsı gereken bir şey varmı.Techwood 43u902 yi 2 yıldır kullanıyorum çok iyi TV tavsiye ederim kesinlikle paneli LG anakartı da MB130E PS4 PRO da ve PC de monitör olarak kullanıyorum 4K bir şekilde bu zamana kadar bir sorun yaşamadım Dolby Vison HDR 10 gibi özellikleri de cabası ben zamanın da çok uygun fiyata almıştım şu an bu ayarda TV ler 7-8 bin TL den satılıyor ve modlamak isterseniz modlanmıyor da yeni anakart lar ben öneriyorum almanızı ama son karar yine size kalmış.
Bende olmuyor TV yazılımınız güncel değil ise en son sürüme güncelleyiniz sorun hala devam ederse ilk kurulum yapınız.Selamlar.Bu tv yi bende kullanıyorum şimdiye kadar herhangi bir olumsuz durum yaşamadım genel olarak zgemma h7s cihazımla kullandığım için tv de uydu kısmı haricinde pek işim olmuyor yalnız bir iki kez wifi bağlantısı yapmıştım her tv açıp kapandığında wifi şifresini tekrar girerek bağlantı yapmak zorunda kaldığım için smart kısmıyla pek barışık değilim sizde böyle bir durum oluyormu bağlantıyı sürekli tutmak için yapılamsı gereken bir şey varmı.
bendeki model 43u903 mb230 panel yazılım bu modelede uyarmı.Bende olmuyor TV yazılımınız güncel değil ise en son sürüme güncelleyiniz sorun hala devam ederse ilk kurulum yapınız.
Şu an en son sürüm V.5.35.8.3
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.eğer güncel değil ise yazılımınız buradan indirip güncelleyebilirsiniz.
uymaz.bendeki model 43u903 mb230 panel yazılım bu modelede uyarmı.