Techwood a bağlı değil bu durum. Uygulama içindeki uygulamaya kısayol eklenmez (vestel)Techwood kullanan arkadaşlar SSIPTV uygulamasını bir türlü kısayol olarak ekleyemedim anamenüye, appstore uygulamasına girmeden girmiyor. Yapabilen var mı?
Techwood a bağlı değil bu durum. Uygulama içindeki uygulamaya kısayol eklenmez (vestel)Techwood kullanan arkadaşlar SSIPTV uygulamasını bir türlü kısayol olarak ekleyemedim anamenüye, appstore uygulamasına girmeden girmiyor. Yapabilen var mı?
Techwood a bağlı değil bu durum. Uygulama içindeki uygulamaya kısayol eklenmez (vestel)
Abi farklı bir konuya da aynısını yazmışsın yeni gördüm dediğin gibi maalesef eklenmiyor. Kumandada ki 'i' tuşuna (netflixin tuşunun solu) appstore uygulamasını atadım. Oradan direk SSIPTV uygulamasına girebiliyorum anca böyle oldu yani.
Bi' konu da modifiyeden bahsetmişsiniz bu olayı modifiye yoluyla çözebilir miyiz peki? Modifiye işlemi için herhangi bir kod-yazılım bilgisine gerek var mı yani çetrefelli bir iş midir çok?
Aksine techwood genelde yurt dışı markası ben başarılı buluyorumBugün internette tesadüfen bu TECHWOOD TV lerin defolu, işlem görmüş vs. TV ler olduğuna dair bir şey gördüm...
Tam da almaya karar vermişken bir düşüncedir aldı beni???
Konuyu açıklığa kavuşturmak adına ne söylemek istersiniz, bilgi sahibi üstadlardan yardım istiyorum ?
Adem Helvacı
F fikoloji
Eyvallah hocam teşekkür ederim ?
N nikneyme Hayırlı olsun size de.... Nereden, kaç TL ye aldınız? N11 de yorumlarda servisin kurulum ücreti istediği (Daha doğrusu kimisinden ücret istediklerini, kimisine ise ücretsiz olarak kurdukları) şeklinde bir çok şikayet var....
Siz süreç hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer üstad ?
Sağ olsun arkadaşımız da yazmış hocam. Benim cihaz için yarın sabah kuruluma gelecekler kısmetse. Kurulum ücretsiz diye biliyorum. Tv ünitesi alacağım bir de onu da ayarlayayım televizyon ile ilgili görüşleri daha güzel ifade ederimEyvallah hocam teşekkür ederim ?
N nikneyme Hayırlı olsun size de.... Nereden, kaç TL ye aldınız? N11 de yorumlarda servisin kurulum ücreti istediği (Daha doğrusu kimisinden ücret istediklerini, kimisine ise ücretsiz olarak kurdukları) şeklinde bir çok şikayet var....
Siz süreç hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer üstad ?
Bu arada; 44 Tl indirim kuponum vardı, 100 tl de maksipuan gelecek yaklaşık 1750 TL'ye halloldu hocam cihazSağ olsun arkadaşımız da yazmış hocam. Benim cihaz için yarın sabah kuruluma gelecekler kısmetse. Kurulum ücretsiz diye biliyorum. Tv ünitesi alacağım bir de onu da ayarlayayım televizyon ile ilgili görüşleri daha güzel ifade ederim
Arkadaşlar merhabalar, bu televizyon nasıldır? Ps4 pro’ya sahibim oyun oynayıp film izlemek için düşüyorum bu televizyonu sizce alınır mı ? Yoksa aynı fiyata Philips fhd 32” bir televizyon mu tercih etmeliyim?
Ek olarak vestelde hdr var dolby vision var, bunda da açılabilir mi acaba kullanılabilir mi ?
Yanıtınız için teşekkür ederimDonanım altyapısının desteklemesi lazım.