Deneyim TCL TS8132 3.1.2 Kanal 350W Dolby Atmos Soundbar

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
Dediklerinizi uyguladım GL 114 oldu. Güncelleme ile alakalı herhangi bir yazı gelmedi. Ama güncellemiş. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Yeni versiyonda ne gibi değişiklik geldi. Bir bilginiz var mı bu konuda.
Eski versiyonda bazı filmler ve dizilerde Dolby Atmos vermeme hataları varmış bu güncelleme ile giderildiği söyleniyor.

B Çevrimdışı

bugi03

Aktif Üye
23 Mar 2021
54
30
Playstation5 ile bağlanma yaparken. Tvye earc çıkışından soundbar bağlayıp. PS5 HDMI çıkışını da soundbar üzerindeki HDMI in kısmına mı takıyoruz?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Playstation5 ile bağlanma yaparken. Tvye earc çıkışından soundbar bağlayıp. PS5 HDMI çıkışını da soundbar üzerindeki HDMI in kısmına mı takıyoruz?
Hayır. PS5 > TV, Soundbar > TV. TV ses ve görüntü çıkış aygıtı olacak, eARC ile soundbar' a ses gönderecek. Normal HDMI ile PS5' ten ses ve görüntüyü alacak ve iletecek.

B Çevrimdışı

bugi03

Aktif Üye
23 Mar 2021
54
30
Bu ürünün içinden earc uyumlu hdmi çıkıyor mu yoksa satın almam gerekecek mi?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hayır. PS5 > TV, Soundbar > TV. TV ses ve görüntü çıkış aygıtı olacak, eARC ile soundbar' a ses gönderecek. Normal HDMI ile PS5' ten ses ve görüntüyü alacak ve iletecek.
Tabii konunun ilk mesajında The_SreT The_SreT üstadın bahsettiği bir detayda mevcut. Eğer kod çözme ve hdr atmos v.b. özellikleri TV' nizde yoksa soundbar bünyesindeki kod çözücüyü kullanmak için sizin anlattığınız gibi görüntü girişi soundbar' a takılacak ve soundbar üzerinden TV' ye gidecek.

B Çevrimdışı

bugi03

Aktif Üye
23 Mar 2021
54
30
Tabii konunun ilk mesajında The_SreT The_SreT üstadın bahsettiği bir detayda mevcut. Eğer kod çözme ve hdr atmos v.b. özellikleri TV' nizde yoksa soundbar bünyesindeki kod çözücüyü kullanmak için sizin anlattığınız gibi görüntü girişi soundbar' a takılacak ve soundbar üzerinden TV' ye gidecek.
Anladım teşekkür ediyorum. TV'de earc girişi ve dolby atmos desteği bulunuyor. O zaman soundbarı earc girişine, ps5 i de 4k120hz hdmi girişine ayı ayrı bağlamam yeterli olacak senkron problemi yaşatmayacak. Tamamdır teşekkür ediyorum.

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
343
Güncelleme için programa gerek yok.klavuzda nasıl yapılacağı yazıyor,ben öyle yapmıştım.bir tuşa 2 saniye kadar basiyorduk galiba, otomatik hallediyor

M Çevrimdışı

mehmetksk 

Aktif Üye
2 Ocak 2021
115
38
bu ürünü bir türlü bulamıyorum bir yerde. arkadaşın tecrübelerine ve anlatılan niteliklerine istinaden ürün hoşuma gitti.. alternatif ürün var mıdır bu seviye ve fiyatlarda?

Geri
Üst Alt