tesadüfen dün bu ürünü 7.999tl ye aldım aşağıdaki linkten. kampanya mıydı yoksa hatalı fiyat mıydı anlamadım. umarım memnun kalırım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hayırlı olsun güzel fiyat, ara ara yapıyorlar fiyatlarda böyle denk gelmek lazımtesadüfen dün bu ürünü 7.999tl ye aldım aşağıdaki linkten. kampanya mıydı yoksa hatalı fiyat mıydı anlamadım. umarım memnun kalırım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar ilgilenenler için yine 7999tl yapmış.. bilginize.tesadüfen dün bu ürünü 7.999tl ye aldım aşağıdaki linkten. kampanya mıydı yoksa hatalı fiyat mıydı anlamadım. umarım memnun kalırım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Eğitim indirimi ile 12679 TL'ye satıyorlar böyle saçmalık olabilir mi? İnidirim mi bindirim mi?arkadaşlar ilgilenenler için yine 7999tl yapmış.. bilginize.
Hayır. Bir sorun yok. Ben öğrenci hesabından fiyatı kontrol ettim daha da uyguna olur mu diye indirim yerine bindirim olmuş. Almak için değil saçmalık olduğundan yazdım. Yani Bir ürün 7999 TL ye satılıyorsa, ayrıca öğrenci indirimi yapılması isten miyorsa en azından aynı fiyatta satılmalı değil mi?7999 lira linkte kart bilgilerine kadar ilerledim.fiyat bu şekilde siz bir hata mi yaptınız acaba
Yoksa tcl mi zannettiniz.bu fiyat linki Samsung için
Riplenmiş filmlerde Atmos olmuyor genelde. Remux indirmek lazım. Remuxlarda da Sadece orjinal dildeki sesler Atmos. Türkçe Dublajlar genelde Atmos olmaz. O sesleri oynatmak için de media playere ihtiyaç var. Bu sistemle Atmos almak için sadece Disney, Netflix ve Amazonda film izlemeniz lazım.Bu arada cok karambole aldim bu urunu; deger mk acaba 7999tl ye? Bir de sikinti 4k video gecisi yok diyor o ne demek oluyor? Ayrica atmos li riplenmis filmlerde de gercek atmos deneyimi yasatir mi acaba?
Riplenmis filmlerde bazilarinda atmos yaziyor onlar calismaz mi? Android tv var herhangi bir program falan yuklesem?Riplenmiş filmlerde Atmos olmuyor genelde. Remux indirmek lazım. Remuxlarda da Sadece orjinal dildeki sesler Atmos. Türkçe Dublajlar genelde Atmos olmaz. O sesleri oynatmak için de media playere ihtiyaç var. Bu sistemle Atmos almak için sadece Disney, Netflix ve Amazonda film izlemeniz lazım.
Atmos yazanların tamamında Orjinal Dil Atmos. Önce bunu bilmemiz lazım. Çift Dil Seçenekli olanlarda Türkçe'ye döndüğünde Atmostan çıkar. TV'nin android olması önemli değil. TV'lerde telif koruması zırıltısı varmış. O yüzden media player gerekli.Riplenmis filmlerde bazilarinda atmos yaziyor onlar calismaz mi? Android tv var herhangi bir program falan yuklesem?
orjinal dil tercihim zaten altyazıyla.. neyse ürün kargoya verilmiş bakalım gelince göreceğiz.. bilgilendirmeler için teşekkür ederim.. fiyat hatası olabilir diye kargoya verilene kadar çekiniyordum iptal ederler mi acaba diyeAtmos yazanların tamamında Orjinal Dil Atmos. Önce bunu bilmemiz lazım. Çift Dil Seçenekli olanlarda Türkçe'ye döndüğünde Atmostan çıkar. TV'nin android olması önemli değil. TV'lerde telif koruması zırıltısı varmış. O yüzden media player gerekli.
Aynen en sevdiğim film izleme yöntemi,kesin tercihimdirorjinal dil tercihim zaten altyazıyla..