The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,323
Şimdi ben Q700b kullanmadım onun hakkında bir yorum yapamam, ancak ts8132 dende memnunum. En azından benim isteklerimi karşılıyor. Ben soundbarı Netflix, Prime Video ve Disney den film-dizi izlemek için aldım. Onun haricinde kullanmıyorum, yani standart düz bir soundbar kullanıcısıyım. Ses kısmına gelirsek aslında buda göreceli, çünkü kişiden kişiye farklılık gösterebilecek ürünler bunlar. Ses bana iyi gelirken, sana kötü gelebilir veya tam terside olabilir. Ben 8132 nin verdiği sesten çok memnunum, çok temiz güzel bir ses veriyor. Dediğin ses volumü alt olan içeriklerdede gayet iyi. Tiz ve bas ayarı yapabilme imkanıda var, bunu içeriğe göre ayarlayabilirsin.Samsungq700b ile tcl ts8132 fiyat olarak aynı sayılır.destekledigi ses kodekleri Samsungda daha fazla; ayrıca hdr 10+ samsungda,tcl de hlg desteği ürünün farkları gibi kararsiz kaldım.sinema izlerken, özellikle ses düzeyi alt volumlerde dahi net ve temiz hangisini tercih etmeliyim?
S sadays , The_SreT
Alacağım ürünü hakopro 4/32 veya mibox 3 box ile kullanacağım.tv şimdilik Regal 55R752U