Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,657
- 40
Abi şimdi bu senin uzmanlık alanına giriyor, profesyonel olarak bu işi icra ediyorsun. Biz sadece kullanıcıyız; okuyoruz, araştırıyoruz, öğrenmeye çalışıyoruz ?Abi tartışacaksınız, lütfen yapmayın böyle.
Tartışacaksınız, karşı çıkacaksınız, kendi fikrinizi belirteceksiniz, ben itiraz edeceğim siz karşı argüman sunacaksınız, ben itiraz edeceğim karşı doküman sunacağım ki doğruyu güzeli ve tüketici için iyisini bu şekilde bulacağız.
Benim sizden ne gibi bir farkım var ki benimle tartışmaktan imtina edesin canım kardeşim ?
Ben bilerek böyle paslar atıyorum ortaya ki, insanlar da merak edip araştırsın, ''Ohm kanunu ne ola ki la?'' diye gidip bir baksın
Zorunlu eğitim benimkisi
Ben yüksek parlaklığın uzun vadede arka aydınlatmayı daha çabuk yıpratacağından dolaylı olarak cihaz ömrünü kısaltacağına inanıyorum. Bu nedenle, alacağım tv'nin mümkün olduğunca parlak olmasını isterim. Gözüme parlak gelirse ben zaten ayarlardan kısarım, sen niye 350 nit yapıyorsun TCL kardeş ?
Örneğin normal bir otomobil maksimum 6-7K devir çeviriyor ve kullanıma göre 300 -500.000 km ömrü var. Formula 1 aracı ise 15-20.000 devir çeviriyor ama motorun ömrü sadece bir kaç yarış. Örnek alakasız mı oldu bilemedim
Parlaklık panel ömrüne etki etmiyorsa OLED'lere parlaklık sınırlayıcı koymasınlar, coştursunlar parlaklığı görelim neler oluyor