Son Dakika !!! MÜJDE - TÜRKTELEKOM ADİL KULLANIM KOTASINI KALDIRIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan newrophat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20mb indiriyirsa 200mbit baglantisi vardir.
bugün team viewer ile almanyadaki kuzenimin bilgisayarına bağlandım. bir iş için dosya indirdim saniyede 20 mb ile indiriyordu . bir de bu düşük internet diyor bana
biz 5 mb indirince bayram ediyoruz. bu hız kısıtlması nedendir anlamadım gitti

Tam olarak öyle değil bence.
yorum alalım o zaman @Umut Barış dinliyorum:cay:hihi

Yaptırım uygulanan işlere hep ayar olmuşumdur. Vodafone net yada diğerlerine de kota kalkıcak mı acaba?

Yaptırım uygulanan işlere hep ayar olmuşumdur. Vodafone net yada diğerlerine de kota kalkıcak mı acaba?
türknette 2 seneye yaklaştı 35 mgbt akn siz kullanıyorum 59tl idi geçtiğimiz zaman zarfında 65 tl ye yükseldi. 100mgbt 85 tl yapalımmı dediler.
milenyoom da aynı şekilde aknsiz
ttnette akn kaldırdıysa ve haberlerde gördüğümüz akn kalkacak dediğine göre hepsinden kalacaktır diye düşünüyorum. inşallah kalkar. herkes akn sıkıntısından kurtulur.

yorum alalım o zaman @Umut Barış dinliyorum:cay:hihi

Ben bu konuya pek hakim değilim ama bu işte yatırımı etkileyen bir sürü etken var bence;

1) Yurtdışı çıkışlarının maliyeti olabilir
2) Firma sahiplerinin istediği kâr oranları olabilir
3) Belediyelerin altyapı döşeme için ücret talep etmesi olabilir

Maliyet kalemi fazla benim anladığım.

@Sota daha iyi bilir bu iss altyapı işlerini.

Türkiye benden sorulur, başka ülke beni bağlamaz ttnet olarak ben ne dersem o oluyor doğrumudur ?
sonuç el mahkum diyoruz.
Ülke olarak üretip satacak ürün olmadığı için, dışarıya her alanda bağımlı olduğumuz için, her sektörde bu ve benzeri kısıtlamalar olacaktır, oluyor zaten yıllardır... Yerli bir ürün ortaya koyup, vatandaşın uygun fiyata almasını sağlamak yerine, zahmetsizce yad ellerde üretilmiş ürünlerin üzerine ürünün değeri ve ederinden fazla vergi koyarak vatandaşına satmak daha kolay, daha sürdürülebilir bir politika...

*Cep telefonu üretmek yerine, çok satılmasın diyerek üzerine vergi/harç vs. koymak, taksiti kaldırmak,
*Araba üretmek yerine, çok satılmasın diye; araba parasından fazla vergi almak,
*Millet işini arabasıyla görsün demek yerine, benzinin maliyetine üç kat vergi koymak gibi gibi gbi...

Konuya gelecek olursak da; hem pahalı hizmet verelim cukkayı dolduralım hem de alt yapıyı geliştirmeyip millete kota uygulayalım ki; satın alamadıkları filmleri müzikleri, programları rahatça bulup indir(e)mesinler...

Temeldeki yatan yavşaklık BENCE budur... :saskin

Ben bu konuya pek hakim değilim ama bu işte yatırımı etkileyen bir sürü etken var bence;

1) Yurtdışı çıkışlarının maliyeti olabilir
2) Firma sahiplerinin istediği kâr oranları olabilir
3) Belediyelerin altyapı döşeme için ücret talep etmesi olabilir

Maliyet kalemi fazla benim anladığım.

@Sota daha iyi bilir bu iss altyapı işlerini.

Yurtdısına cıkıs ucretlerının bahanesı kulleyen yalan

Maliyet Hesabı

100Gb/s 1800 €

100Gbit = 100.000 Mbps = 1000 x 100 Mbps

1800€/1000 = 1.8€ Yani 100Mbit sınırsız ınternetın Türktelekoma Maliyeti 1.8€ :ok

Türknet le kotasız sıkıntı sız devam :hoba1

100mbit'in maliyeti 1.8€ deyince herkesin canı sıkıldı heralde :hihi

100mbit'in maliyeti 1.8€ deyince herkesin canı sıkıldı heralde :hihi

1,8 euro internet maliyeti + çağrı merkezinde çalışan kamillerin maaşı + ulaşım + ssk + yemek = 200 lira :hihi

Geri
Üst Alt