Son Dakika !!! MÜJDE - TÜRKTELEKOM ADİL KULLANIM KOTASINI KALDIRIYOR

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Yaptırım uygulanan işlere hep ayar olmuşumdur. Vodafone net yada diğerlerine de kota kalkıcak mı acaba?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yaptırım uygulanan işlere hep ayar olmuşumdur. Vodafone net yada diğerlerine de kota kalkıcak mı acaba?
türknette 2 seneye yaklaştı 35 mgbt akn siz kullanıyorum 59tl idi geçtiğimiz zaman zarfında 65 tl ye yükseldi. 100mgbt 85 tl yapalımmı dediler.
milenyoom da aynı şekilde aknsiz
ttnette akn kaldırdıysa ve haberlerde gördüğümüz akn kalkacak dediğine göre hepsinden kalacaktır diye düşünüyorum. inşallah kalkar. herkes akn sıkıntısından kurtulur.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
yorum alalım o zaman Umut Barış Umut Barış dinliyorum:cay:hihi

Ben bu konuya pek hakim değilim ama bu işte yatırımı etkileyen bir sürü etken var bence;

1) Yurtdışı çıkışlarının maliyeti olabilir
2) Firma sahiplerinin istediği kâr oranları olabilir
3) Belediyelerin altyapı döşeme için ücret talep etmesi olabilir

Maliyet kalemi fazla benim anladığım.

Sota Sota daha iyi bilir bu iss altyapı işlerini.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Türkiye benden sorulur, başka ülke beni bağlamaz ttnet olarak ben ne dersem o oluyor doğrumudur ?
sonuç el mahkum diyoruz.
Ülke olarak üretip satacak ürün olmadığı için, dışarıya her alanda bağımlı olduğumuz için, her sektörde bu ve benzeri kısıtlamalar olacaktır, oluyor zaten yıllardır... Yerli bir ürün ortaya koyup, vatandaşın uygun fiyata almasını sağlamak yerine, zahmetsizce yad ellerde üretilmiş ürünlerin üzerine ürünün değeri ve ederinden fazla vergi koyarak vatandaşına satmak daha kolay, daha sürdürülebilir bir politika...

*Cep telefonu üretmek yerine, çok satılmasın diyerek üzerine vergi/harç vs. koymak, taksiti kaldırmak,
*Araba üretmek yerine, çok satılmasın diye; araba parasından fazla vergi almak,
*Millet işini arabasıyla görsün demek yerine, benzinin maliyetine üç kat vergi koymak gibi gibi gbi...

Konuya gelecek olursak da; hem pahalı hizmet verelim cukkayı dolduralım hem de alt yapıyı geliştirmeyip millete kota uygulayalım ki; satın alamadıkları filmleri müzikleri, programları rahatça bulup indir(e)mesinler...

Temeldeki yatan yavşaklık BENCE budur... :saskin

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Ben bu konuya pek hakim değilim ama bu işte yatırımı etkileyen bir sürü etken var bence;

1) Yurtdışı çıkışlarının maliyeti olabilir
2) Firma sahiplerinin istediği kâr oranları olabilir
3) Belediyelerin altyapı döşeme için ücret talep etmesi olabilir

Maliyet kalemi fazla benim anladığım.

Sota Sota daha iyi bilir bu iss altyapı işlerini.

Yurtdısına cıkıs ucretlerının bahanesı kulleyen yalan

Maliyet Hesabı

100Gb/s 1800 €

100Gbit = 100.000 Mbps = 1000 x 100 Mbps

1800€/1000 = 1.8€ Yani 100Mbit sınırsız ınternetın Türktelekoma Maliyeti 1.8€ :ok

Geri
Üst Alt