Bende ilçede aynı paketi kullanıyorum kalkmayacak diyorlar ama bilmiyorum.. Bir bilgiye ulaşırsanız buraya yazın lütfen.29tl lik 4mb kullaniyorm(her eve internet ,internetsiz ev kalmasin gibi adi var pakedin) bazi haber sitelernde giris paketleinde akk kalacak yaziyordu varmidir asli astari
29tl lik 4mb kullaniyorm(her eve internet ,internetsiz ev kalmasin gibi adi var pakedin) bazi haber sitelernde giris paketleinde akk kalacak yaziyordu varmidir asli astari
Alt yapı destekliyor mu bilmiyorum, evden taşınma ihtimaliniz var mı bilmiyorum ama, bu iki kriter değişken ise; bence de daha hızlı bir pakete fiyatı pahalı olsa da geçmekte fayda var... Ama, bu iki kriterin değişme ihtimali yoksa devam etmekten başka seçenek yok zaten...29tl lik 4mb kullaniyorm(her eve internet ,internetsiz ev kalmasin gibi adi var pakedin) bazi haber sitelernde giris paketleinde akk kalacak yaziyordu varmidir asli astari
İyi olmuş müjdeye alışık değiliz carpardı yoksakullandığınız paket AKK kanunu kapsamı dışında tutuldu, maalesef eski hızında ve akklı olarak kullanmaya devam edeceksiniz. aslında imkan varsa 1 ocaktan önce daha yüksek bir hız için anlaşma yapmak daha mantıklı, 1 ocak sonrası mevcut fiyatlar fizan olacak çünkü
bu sayfaya giriş yapılamamakta. sen nasıl gırış yapabıldın yahu.Ttnet resmen kaldırdı işte son durum
Tek şifre belirleyince girilebilmekte...bu sayfaya giriş yapılamamakta. sen nasıl gırış yapabıldın yahu.
bana sureklı tek şifre verme derdinde sistem
bende bılgılerı guncelle dıyor. guncellıyorumTek şifre belirleyince girilebilmekte...
Şifremi unuttum linkine tıklayıp sistem üzerindeki kayıtlı cep nosuna gelen geçici şifre ile sisteme girebilir girdikten sonra geçici şifreyi değiştirebilirsiniz Ayrıca turk telekom mobil uygulamasındaki internet seçeneğini de kullanabilirsinizbende bılgılerı guncelle dıyor. guncellıyorum
giriş kısmında numarayı ve sıfreyı yazdıktan sonra giriş butonu calısmıyor
benım eskı numara kayıtlı olsa gerek.Şifremi unuttum linkine tıklayıp sistem üzerindeki kayıtlı cep nosuna gelen geçici şifre ile sisteme girebilir girdikten sonra geçici şifreyi değiştirebilirsiniz Ayrıca turk telekom mobil uygulamasındaki internet seçeneğini de kullanabilirsiniz