Son Dakika !!! MÜJDE - TÜRKTELEKOM ADİL KULLANIM KOTASINI KALDIRIYOR

Nickimsonikimsi Çevrimdışı

Nickimsonikimsi

Aktif Üye
10 Eyl 2018
54
42
29tl lik 4mb kullaniyorm(her eve internet ,internetsiz ev kalmasin gibi adi var pakedin) bazi haber sitelernde giris paketleinde akk kalacak yaziyordu varmidir asli astari

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
29tl lik 4mb kullaniyorm(her eve internet ,internetsiz ev kalmasin gibi adi var pakedin) bazi haber sitelernde giris paketleinde akk kalacak yaziyordu varmidir asli astari

kullandığınız paket AKK kanunu kapsamı dışında tutuldu, maalesef eski hızında ve akklı olarak kullanmaya devam edeceksiniz. aslında imkan varsa 1 ocaktan önce daha yüksek bir hız için anlaşma yapmak daha mantıklı, 1 ocak sonrası mevcut fiyatlar fizan olacak çünkü

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Alt yapı destekliyor mu bilmiyorum, evden taşınma ihtimaliniz var mı bilmiyorum ama, bu iki kriter değişken ise; bence de daha hızlı bir pakete fiyatı pahalı olsa da geçmekte fayda var... Ama, bu iki kriterin değişme ihtimali yoksa devam etmekten başka seçenek yok zaten...

Nickimsonikimsi Çevrimdışı

Nickimsonikimsi

Aktif Üye
10 Eyl 2018
54
42
kullandığınız paket AKK kanunu kapsamı dışında tutuldu, maalesef eski hızında ve akklı olarak kullanmaya devam edeceksiniz. aslında imkan varsa 1 ocaktan önce daha yüksek bir hız için anlaşma yapmak daha mantıklı, 1 ocak sonrası mevcut fiyatlar fizan olacak çünkü
İyi olmuş müjdeye alışık değiliz carpardı yoksa

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,767
Kablonet inat etti son dakikaya kadar bekleyecek anlaşılan.
Ser verip sır vermiyor :hihi

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Ttnet resmen kaldırdı işte son durum

Screenshot_20181225-063922_Online-lemfe83a29978496a37.jpg

BlackB Çevrimiçi

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
merhaba,

bu konuyla alakalı bende şimdi Turkcell Superonline MH ile görüştüm. 1 Ocak 2019 itibari ile AKK'nın kaldırılacağını, taahhüdüm devam ettiği sürece faturada bir artış olmayacağını, mevcut sözleşmemdeki 35 GB kota sonrası 24 mbit'ten 8 mbit'e düşen hızımın artık düşmeyeceğini ilettiler.. :krotey:krokop

netflix üyeliğim başladığından beri aylık ortalama 120 gb kullanımım olmuş.. 1 yıllık taahhüdüm kalmış, bakalım bir yıl sonra bizi neler bekliyor olacak:tara

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
bende bılgılerı guncelle dıyor. guncellıyorum
giriş kısmında numarayı ve sıfreyı yazdıktan sonra giriş butonu calısmıyor
Şifremi unuttum linkine tıklayıp sistem üzerindeki kayıtlı cep nosuna gelen geçici şifre ile sisteme girebilir girdikten sonra geçici şifreyi değiştirebilirsiniz Ayrıca turk telekom mobil uygulamasındaki internet seçeneğini de kullanabilirsiniz

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Şifremi unuttum linkine tıklayıp sistem üzerindeki kayıtlı cep nosuna gelen geçici şifre ile sisteme girebilir girdikten sonra geçici şifreyi değiştirebilirsiniz Ayrıca turk telekom mobil uygulamasındaki internet seçeneğini de kullanabilirsiniz
benım eskı numara kayıtlı olsa gerek.
müş. hiz. arayıp numarayı guncelleyim bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kafayı yemış bunlar yaaa. bu hizmetten telekom musterısı faydalanabılır dıyolar:hihi:hihi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt