O kısmını anladım Sayın Emmi. Bir araya geldiğimizde olmazsa daha detaylı konuşuruz. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Beni biliyorsunuz, zaten mimliyiz, dönüp dolaşıp bir sıkıntı yaratmasınlar.Ben de ondan dedim "hanım açsa" diye mübarek![]()
O kısmını anladım Sayın Emmi. Bir araya geldiğimizde olmazsa daha detaylı konuşuruz. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Beni biliyorsunuz, zaten mimliyiz, dönüp dolaşıp bir sıkıntı yaratmasınlar.Ben de ondan dedim "hanım açsa" diye mübarek![]()
"Mim" dediğimiz bir isim sadece ,düşünün bence ,birisi açmış ve bir veteriner hekimi anlatıyor, dün arirangtv de izledim "veteriner HEKİM" leri,geçenler de de alman kanalında izledimO kısmını anladım Sayın Emmi. Bir araya geldiğimizde olmazsa daha detaylı konuşuruz. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Beni biliyorsunuz, zaten mimliyiz, dönüp dolaşıp bir sıkıntı yaratmasınlar.

Sallaaaaa, ne reklamı, ben kurbağamı getirmişim ve yapılanları filme almışım, bana ne "avho" dan falanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Kaplumbağada operasyon yapmıştım ama, kurbağaya da bakarız Sayın Emmi. Öğreniriz bir taraftan.Sallaaaaa, ne reklamı, ben kurbağamı getirmişim ve yapılanları filme almışım, bana ne "avho" dan falan![]()

Estağfurullah. Ben de çok bulunamadım dün. Siz Samsun deyince hayırsız arkadaş aklıma gelmişti, belki yakındadır diye bahsedeyim demiştim, daha sonra baktım Bafra' da görev yapıyormuş. Merkezde olmadığı için çok mümkün değildir diye düşündüm.@slowfood kusura bakma dün foruma gelemedim.Sen Samsun'a geldin mi daha önce?
Bu ayu gibi hararet yapar olması şart Başkan

yüzey alanını arttırmak iyidir ama yaz aylarında hele ki güney bölgelerde ben olsam fanlı soğutmalıyı seçerdim.Hangisi daha iyi sizce?Radyatörün kompresörün yanında olup fan ile soğutulması mı yoksa radyatörün buzdolabının arkasında kalması mı?