Samsung Beyaz Eşya Hakkındaki Görüşleriniz

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Biz genelde tüm bayram gezeriz sevgili ümit ,haber vermen lazım ki evde olabilelim ,özellikle hanımın aile kalabalık ,7 kardeşler ve en küçüğü bizimkisi ,gerçi bizimkiler azaldı artık iyice gittik mi kalıyoruz saatlerce ,ki bayram gezmesini pek sevmem :)
Allah muhabbetinizi arttırsın, tabii ki Sayın Emmi. Zaten benim kafamdaki programa göre de ziyaret belki bayram ziyareti olacak ama bayram esnasında olmayabilir. Dediğim gibi trafik stresi gerçekten çekilmiyor. Öyle birşey olursa mutlaka bir "Sayın ALO Emmi" deriz. :kop

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
slowfood slowfood uykunu alıyor musun peki?:alala
Açıkçası mümkün olduğu kadar diyebilirim. Sizin de anladığınız gibi ben uzun zamandır klinik işimi evle birlikte yürüttüm. Çünkü benim verdiğim hizmette genelde 24 saat yardımcı olabilme esası önemlidir. O yüzden mesela şu anda yarının programı belli. Ancak gece saat 3' te hasta gelecek olursa ona müdahale için ekipman ve klinikte hazır. Dolayısıyla gündüz uyusam bile bir şekilde uykuyu ve günü tamamlayabiliyorum.

I Çevrimdışı

independent

Süper Üye
12 Haz 2023
662
39
Açıkçası mümkün olduğu kadar diyebilirim. Sizin de anladığınız gibi ben uzun zamandır klinik işimi evle birlikte yürüttüm. Çünkü benim verdiğim hizmette genelde 24 saat yardımcı olabilme esası önemlidir. O yüzden mesela şu anda yarının programı belli. Ancak gece saat 3' te hasta gelecek olursa ona müdahale için ekipman ve klinikte hazır. Dolayısıyla gündüz uyusam bile bir şekilde uykuyu ve günü tamamlayabiliyorum.
Anladım.Video çekiyor musun peki 😀

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yok. Henüz öyle bir çalışma yok. Zaten klinik bünyesinde bu şekilde bir çalışma normal koşullarda yasak. (Ama bir sürü var dediğinizi duyar gibiyim. Açıkçası bu tür konularda biraz ketumum. Bizde bir söz vardır, kör olur bayam gözlü derler diye, onlara birşey söylenmez, biz yapmaya başlarız reklam yasak kapat bakiym demeye başlarlar, hiç gelemem.)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yok. Henüz öyle bir çalışma yok. Zaten klinik bünyesinde bu şekilde bir çalışma normal koşullarda yasak. (Ama bir sürü var dediğinizi duyar gibiyim. Açıkçası bu tür konularda biraz ketumum. Bizde bir söz vardır, kör olur bayam gözlü derler diye, onlara birşey söylenmez, biz yapmaya başlarız reklam yasak kapat bakiym demeye başlarlar, hiç gelemem.)
Aslında hanımın adına açılabilir ümit :) ,bir yerde görmüş gibi anlatım yapılabilir ,bu konuyu karşılaştığımızda konuşalım :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu arada benim arkadaşın oğlanları da bana "alattin amca ,etik olmaz" demişlerdi video için.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bu arada benim arkadaşın oğlanları da bana "alattin amca ,etik olmaz" demişlerdi video için.
İşte aynı mantıktalarmış. Saygılarımı sunarım. Ama işte bir taraftan şunu düşünün mennan canıtay hocalar (ismi anlamışsınızdır sanırım.) ortalarda dolaşırken, hekimler odasının verdiği cezayı danıştay bozarken bana hem etik gelmiyor hem de yasak v.s. ile uğraşmak istemiyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İşte aynı mantıktalarmış. Saygılarımı sunarım. Ama işte bir taraftan şunu düşünün mennan canıtay hocalar (ismi anlamışsınızdır sanırım.) ortalarda dolaşırken, hekimler odasının verdiği cezayı danıştay bozarken bana hem etik gelmiyor hem de yasak v.s. ile uğraşmak istemiyorum.
Ben de ondan dedim "hanım açsa" diye mübarek :)

Geri
Üst Alt