slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
21 sene > 10 sene ?Benim buzdolabı kompresörü ACC marka.Gayet memnunum 10 senedir![]()
21 sene > 10 sene ?Benim buzdolabı kompresörü ACC marka.Gayet memnunum 10 senedir![]()
O metal kasanın altında fan v.s. yok mu?Kauçuk köpük kapalı kasa onun altında vardır bişeyler.
Motor bölümünde bakım yapılacak bişeyler yok![]()
21 sene olan babamın buzdolabı21 sene > 10 sene ?
Ben bugün bayağı dalmışım galiba. Konuya da baktım mesajı göremedim ama hiç sorun değil. Kusura bakmayın. Tekrar söylüyorum. Aman şu aralar arıza yapmasınlar. Allah korusun.21 sene olan babamın buzdolabıYazmıştım aslında ama
![]()
Sorma sevgili I independent , eve gitmek için tam tamına 2 dakika yol alıyorÇok güzel bir soru. Ben şu anda klinikteyim. Yazılarımı bitirdikten sonra çook uzun yol olan bir kapı aracılığıyla eve geçiyorum.teraspy Emmi' miz bilir.
![]()
![]()
![]()
Ayağınıza sağlık Sayın Emmi. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Her zaman bekleriz. Bayramda bir çıkalım diyecektim çocuklara ama açıkçası yolların hali gözümü korkuttu. Kesin söz vermemekle birlikte bir sürpriz yapabiliriz.Ailecek ziyaret ettik geçenlerde,herkesi kafam sarmaz 40 kralla barışık olsam da ,sözde uğrayacaktım ,ama orada kaldık ,sonra doğruuuu eve
![]()
2 dakika çok uzun Sayın Emmi. "Hop burdayım, hop ordayım." (GORA repliği)Sorma sevgili I independent , eve gitmek için tam tamına 2 dakika yol alıyor![]()
Biz genelde tüm bayram gezeriz sevgili ümit ,haber vermen lazım ki evde olabilelim ,özellikle hanımın aile kalabalık ,7 kardeşler ve en küçüğü bizimkisi ,gerçi bizimkiler azaldı artık iyice gittik mi kalıyoruz saatlerce ,ki bayram gezmesini pek sevmemAyağınıza sağlık Sayın Emmi. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Her zaman bekleriz. Bayramda bir çıkalım diyecektim çocuklara ama açıkçası yolların hali gözümü korkuttu. Kesin söz vermemekle birlikte bir sürpriz yapabiliriz.
İşte ,koltuktan kalkıp ,sistemi kapatıp ,kapıyı açıp adım atman 2 dakika2 dakika çok uzun Sayın Emmi. "Hop burdayım, hop ordayım." (GORA repliği)![]()