Samsung Beyaz Eşya Hakkındaki Görüşleriniz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
O kısmını anladım Sayın Emmi. Bir araya geldiğimizde olmazsa daha detaylı konuşuruz. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Beni biliyorsunuz, zaten mimliyiz, dönüp dolaşıp bir sıkıntı yaratmasınlar.
"Mim" dediğimiz bir isim sadece ,düşünün bence ,birisi açmış ve bir veteriner hekimi anlatıyor, dün arirangtv de izledim "veteriner HEKİM" leri,geçenler de de alman kanalında izledim :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
I independent üstadım. Bu arada Samsun' da görev yaptığını düşündüğüm bir hayırsız arkadaşım var. Belki duymuşsunuzdur, Mustafa Baş.

Pardon bu arada Samsun Merkezde değil Bafra' daymış kendisi.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
slowfood slowfood kusura bakma dün foruma gelemedim.Sen Samsun'a geldin mi daha önce?
Estağfurullah. Ben de çok bulunamadım dün. Siz Samsun deyince hayırsız arkadaş aklıma gelmişti, belki yakındadır diye bahsedeyim demiştim, daha sonra baktım Bafra' da görev yapıyormuş. Merkezde olmadığı için çok mümkün değildir diye düşündüm.

Daha önce Karadenize hiç gelme imkanım olmadı. Aslında ailecek çok istiyoruz ama bu aralar zor gibi.

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
44
Eski buzdolapları gibi ya 20 senedir motorda tık yok diyebileceğiz. Samsung 10 yıl garanti verirdi kompresöre artık 20 yıl olmuş yapılan testlerde 21 yıl dayanabiliyormuş bence gayet yeterli bir süre tabi gövdeden gaz kaçırma olayı olmaz ise. Samsung klimadaki gibi buzdolabındada bakır yerine alüminyum kullanıyordur belki.

images-16128a9795c92a135.jpg

I Çevrimdışı

independent

Süper Üye
12 Haz 2023
662
39
Hangisi daha iyi sizce?Radyatörün kompresörün yanında olup fan ile soğutulması mı yoksa radyatörün buzdolabının arkasında kalması mı?

Geri
Üst Alt