dm den cevap verildi.
biraz zordur biz bile bazen uygulama doğru yaptığımız halde olmuyor.
makinenin boş olmasını dikkate alınız
dm den cevap verildi.
E06 devir dağim pompa arızası bildigim kadarıyla alt kapagı açıp temizleyin çalıstırın içindeki pervaneyi komtrol edin dönüyorsa motor saglamdır hala aynı arızayı veriyorsa makinenin devir dağim motoruna giden lastik boruyuda temizleyinAs selamu aleykum kardeşim
Benim evde Regal 1050 W model camasir makinesi var.
Çamaşır makinesi şu alıyor ve veriyor ama dönmüyor. Ya su aldıktan sonra durup kalıyor yada hemen END yazıyor.
Senin dediğin gibi testi yaptim ve şu aldıktan sonra dönmeden E06 hata gösterdi.
Abi ne yapmam lazim? Makine 2 sene bile olmadı.
Kömürleri ve kayışını kontroll etdim ve problem yok.
Allah razı olsun sizden
eğer auo teste aldı iseniz normaldir, en son suyu alır sonra komut değiştirmeyi bekler, zaten cihazda arıza olsa hata vermesi gerekirdi.Regal ecojet 1229 makinayı reset yaptım, reseti bitirdi içinde su kaldı ama makinayı 12 dk veya 60dk üzerine çalıştırmak istediğimizde makina çalışmıyor sebebi nedir acil yardım ci olurmusunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Reseti bitirdikten sonra ENT yazdı
Yapıyorum ama makina çalışmıyor resetleme dışında başka Bir görev yapmıyoreğer auo teste aldı iseniz normaldir, en son suyu alır sonra komut değiştirmeyi bekler, zaten cihazda arıza olsa hata vermesi gerekirdi.
çm kapatıp, sıkmaya alıp suyunu boşaltabilirsiniz
Arıza kodu da vermiyorYapıyorum ama makina çalışmıyor resetleme dışında başka Bir görev yapmıyor
yani teste aldıktan sonra çm hiç tepki vermiyor doğrumu ?Yapıyorum ama makina çalışmıyor resetleme dışında başka Bir görev yapmıyor
Arıza kodu da vermiyor
Cihaza elektrik geliyor ama makina yiyani teste aldıktan sonra çm hiç tepki vermiyor doğrumu ?
daha önce arızası varmıydı?
neden teste alma gereği duydunuz?
şu an elektirik geliyor mu cihaza ?
Çalıştırmıyor makinanın altında cu kaçırıyor du makinayı yatırdım kaçıran yeri onardim sonra makinayı yerine koydum çalıştırdım makina su aldı ama bı daha dönmedi reset yaptım sonra hiç çalışmamaya başladı elektrik geliyor ekranda normal çalışıyor gösteriyor ama çalışmıyorCihaza elektrik geliyor ama makina yi
su alma verme yapıyor mu ?Cihaza elektrik geliyor ama makina yi
Çalıştırmıyor makinanın altında cu kaçırıyor du makinayı yatırdım kaçıran yeri onardim sonra makinayı yerine koydum çalıştırdım makina su aldı ama bı daha dönmedi reset yaptım sonra hiç çalışmamaya başladı elektrik geliyor ekranda normal çalışıyor gösteriyor ama çalışmıyor
Çalıştırmıyor makinanın altında cu kaçırıyor du makinayı yatırdım kaçıran yeri onardim sonra makinayı yerine koydum çalıştırdım makina su aldı ama bı daha dönmedi reset yaptım sonra hiç çalışmamaya başladı elektrik geliyor ekranda normal çalışıyor gösteriyor ama çalışmıyorCihaza elektrik geliyor ama makina yi
Önceden su alıyor du ama vermiyor du şimdi ise şu bile almıyorsu alma verme yapıyor mu ?
ben pompayı kontrol etmenizi tavsiye ederim makine ilk çalışırken pompayı çalıştırır. içinde bişey kalmış olabilirÇalıştırmıyor makinanın altında cu kaçırıyor du makinayı yatırdım kaçıran yeri onardim sonra makinayı yerine koydum çalıştırdım makina su aldı ama bı daha dönmedi reset yaptım sonra hiç çalışmamaya başladı elektrik geliyor ekranda normal çalışıyor gösteriyor ama çalışmıyor
Önceden su alıyor du ama vermiyor du şimdi ise şu bile almıyor
Reset yapılınca su alıyor amaben pompayı kontrol etmenizi tavsiye ederim makine ilk çalışırken pompayı çalıştırır. içinde bişey kalmış olabilir
resetten kastınız nedir sizin, vestel makinelerine reset çekilmiyor.Reset yapılınca su alıyor ama