bfnekinci
Yeni Üye
- 14 May 2021
- 4
Baktık. Geçen gün ama pislik çıktı içinden. Makine çalışmama'ya başladı.Pompayı bıkere kontrol edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pompayı bıkere kontrol edin
Son düzenleme:
Baktık. Geçen gün ama pislik çıktı içinden. Makine çalışmama'ya başladı.Pompayı bıkere kontrol edin
Pompayı bıkere kontrol edin
Merhaba, bu makinaya nasıl reset attınız acaba?Regal ecojet 1229 makinayı reset yaptım, reseti bitirdi içinde su kaldı ama makinayı 12 dk veya 60dk üzerine çalıştırmak istediğimizde makina çalışmıyor sebebi nedir acil yardım ci olurmusunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Reseti bitirdikten sonra ENT yazdı
fişe takılı olan makinanın, sıcaklık tuşuna basılı tutulurken program düğmesini sağdaki ilk konuma alınız genelede pamuklu 90 derece oluyor 1.program aut aktif olup 9-10 sn lik test yapacaktır
not içi boş olması gerektiğini unutmayınız. yoksa alimallah evde tutamazsınız makinayı
Makineyi test moduna sokamayınca ön kapağı çıkardım ve şüphelendiğim (makinenin suyu ısıtmadığını düşünüyordum) rezistansı multimetre ile kontrol ettiğimde bozuk olduğunu gördüm. İlginç olan makine uzun süredir bu şekilde çalışıp uyarı vermiyordu. Yeni rezistans ile değiştirdim ve su, program başladıktan kısa süre sonra ısıtıldı.Belirtilen işlemi yaptım ancak aut aktif olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Ayar iptal konumunda iken sıcaklık ayarı tuşuna basıyorum. Daha sonra ayar çarkını beyazlar (Bir tık sağa) üzerine getirip bekliyorum.
Soğuk suyla yıkanan giysiler tam temizlenmez. hiç şüphelenmediniz mi.?Makineyi test moduna sokamayınca ön kapağı çıkardım ve şüphelendiğim (makinenin suyu ısıtmadığını düşünüyordum) rezistansı multimetre ile kontrol ettiğimde bozuk olduğunu gördüm. İlginç olan makine uzun süredir bu şekilde çalışıp uyarı vermiyordu. Yeni rezistans ile değiştirdim ve su, program başladıktan kısa süre sonra ısıtıldı.
Beyazlar hariç renklilerde leke farketmedik. Beyazlar içinse lekenin çıkmadığını düşünüp farklı yöntemlerle çıkarttık. Makinenin uyarı vermemesi bozulduğunu anlamak için zaman geç,rmemize neden oldu. Sonuçta temel malzemelrden biri rezistans beklenti hata vermesi yönündeydi.Soğuk suyla yıkanan giysiler tam temizlenmez. hiç şüphelenmediniz mi.?